Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου νύφη!

Στα λευκά γαμπρός και νύφη στο δημαρχείο

Δείτε την Κατερίνα Καραβάτου νύφη!

Surprise μας έκαναν σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης που έκαναν τον πολιτικό τους γάμο στο δημαρχείο Φιλοθέης – Ψυχικού.

Το ζευγάρι έφτασε στο δημαρχείο μαζί, με το πολυτελές του τζιπ γύρω στις δέκα το πρωί και ήταν και οι δύο ασορτί ντυμένοι.

Τι εννοούμε μ’ αυτό; Η Κατερίνα φόρεσε ένα λευκό φορεματάκι με λεπτομέρειες δαντέλας δια χειρός Λάσκαρη, που το συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες σε απόχρωση nude και έπιασε τα μαλλάκια της έναν ανάλαφρο κότσο.

Ο Κρατερός από την άλλη φόρεσε ένα σαμπανιζέ κοστούμι για να ταιριάζει με την καλή του, όμως υπέπεσε σε τρομερό στιλιστικό φάουλ, αφού επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι καφέ… παπουτσοπέδιλα, που παρέπεμπαν σε… ξεχασμένο χίπι στα Μάταλα, ή στην καλύτερη περίπτωση παπούτσι… μαχαραγιά!!!

Οι δυο τους ξεχείλιζαν από ευτυχία, ενώ ο Κρατερός δεν άφησε ούτε στιγμή το χέρι της καλής του, που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο την κορούλα τους.

«Ειλικρινά είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα δεν είναι καν λεπτά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχείς είναι μια πολύ χαρούμενη και γιορτινή μέρα για εμάς και στα δικά σας και ό,τι επιθυμείτε», δήλωσε η Κατερίνα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και έδωσε και ένα φιλάκι στον σύζυγό της.

Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι κι εκεί η Κατερίνα μας διαβεβαίωσε ότι θα τηρήσει όλες τις παραδόσεις. Τι θα κάνει; Κανονικό αποκλεισμό σου λέει. Ο γαμπρός θα κάνει μια εβδομάδα να τη δει και φυσικά δεν θα έχει ιδέα για το πώς θα είναι το νυφικό της.

Να ζήσουν τα παιδιά και ευτυχισμένοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top