Όλα καλά για τον Γιώργο Λύρ��

Ανακούφιση για την εγκυμονούσα Πέγκυ Ζήνα

Όλα καλά για τον Γιώργο Λύρα

Τέλος καλό, όλα καλά για την περιπέτεια που αντιμετώπισε ο Γιώργος Λύρας με την υγεία του. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο η επέμβαση τετραπλού bypass στην οποία υπεβλήθη και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί.

Ο γνωστός μάνατζερ μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου θα παραμείνει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Στο πλευρό του, φύλακας άγγελος η σύζυγός του Πέγκυ Ζήνα που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και στενοί φίλοι του ζευγαριού με πρώτο και καλύτερο τον κουμπάρο τους Ηλία Ψινάκη.

Μάλιστα ο Ηλίας έσπευσε να μεταφέρει τα καλά νέα και στο twitter του και να ευχηθεί… «σιδερένιος» στον φίλο του.

«Καλή ανάρρωση να ευχηθούμε στον Λύρα. Η επέμβαση πέτυχε και θα υποδεχθεί γερός το παιδάκι του που γεννιέται σε λίγο καιρό. Καλή καρδιά!!!», έγραψε, ενώ ένας ακόμα άνθρωπος που είχε το μυαλό του στον Γιώργο Λύρα σήμερα ήταν και ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Ας στείλουμε φως και ενέργεια σε όσους περνάνε δύσκολα… Κι ας ευχηθούμε περαστικά και τα καλύτερα», έγραψε στο twitter του την ώρα που πραγματοποιούνταν η επέμβαση, ενώ όταν έγιναν γνωστά τα καλά νέα twittαρε:

«Όλα πήγανε καλά για το Γιώργο. Είμαι πολύ χαρούμενος! Καλή ανάρρωση τώρα και ηρεμία στο Πεγκούλι που πέρασε κι αυτή πολύ δύσκολα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top