Μάνος Γαβράς: «Μ΄αρέσουν περισσότερο οι Ελληνίδες»

Αλλά… «θα τις προτιμούσα πιο cool»

Μάνος Γαβράς: «Μ΄αρέσουν περισσότερο οι Ελληνίδες»
«Δαγκωτό» Ελληνίδες ψηφίζει ο Μάνος Γαβράς. Ο ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αποκάλυψε ότι οι συμπατριώρισσες του, του αρέσουν περισσότερο.

«Τις καταλαβαίνω, τις νιώθω περισσότερο», λέει ο ταλαντούχος ηθοποιός στο ένθετο του «TV Έθνος» Radar.

Ωστόσο, θα προτιμούσε «να έχουν κάποια στοιχεία από τις Αμερικάνες. Να είναι πιο cool, γιατί οι δικές μας είναι πιο κτητικές».

Πως είναι όμως η ζωή και η καριέρα στη Νέα Υόρκη; την έχει «ψωνίσει» καθόλου; «το εξωτερικό λειτουργεί τελείως αντίθετα. Τουλάχιστον στη δική μου ιδιοσυγκρασία. Δεν είναι μόνο η δουλειά. Το περισσότερο είναι ο κόπος, η απόρριψη, η μοναξιά, να αποδείξεις πράγματα σε μια χώρα όπου δεν σε ξέρει κανένας. Όλα αυτά σε φέρνουν πιο κοντά στη γη παρά ψηλά στ΄αστέρια. Το να ψωνιστείς, μπορεί να σε βλάψει ανεπανόρθωτα. Και εγώ δεν θέλω να κάνω κακό στον εαυτό μου».

Και μπορεί όπως λέει «η δουλειά στην Αμερική να θέλει επιμονή», παρ΄όλ΄αυτά, «πληρώνει» καλύτερα από την Ελλάδα: «αυτά που θα μπορούσε με τις σημερινές συνθήκες να μου δώσει η ελληνική τηλεόραση, είναι σε πολύ μικρότερα μεγέθη απ΄ ότι στην Αμερική».

Γνώρισε όμως τον έρωτα στην Αμερική; «όχι, αν και γνώρισα μια κοπέλα κοντά σε αυτό που ψάχνω. Είναι δ��σκολο για μένα να βρω κάποια να μπορεί να με ακολουθεί στα ταξίδια μου».



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top