Πάνε για συγκατοίκηση Aniston - Theroux;

Φήμες θέλουν το ζευγάρι κάτω από την ίδια στέγη

Πάνε για συγκατοίκηση Aniston - Theroux;

Δεν προλάβαμε να «χωνέψουμε» τις πρώτες φωτογραφίες με την Jennifer Aniston πιασμένη χεράκι - χεράκι με τον Justin Theroux και... τσουπ (!) να σου τα δημοσιεύματα που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν!

Όπως λένε οι φήμες λοιπόν, το ζευγάρι αναζητά ένα κεραμίδι να βάλει πάνω από το κεφάλι του, μετά και το πωλητήριο της Jennifer για το σπίτι της στο Beverly Hills. Άστεγη θα μείνει η κοπέλα; Αφού ψάχνει που ψάχνει σπίτι, ας πάρει και τον καλό της μαζί να μοιράζονται και τα έξοδα...

Μην το ρωτάτε... 38 εκατομμύρια το πουλάει το σπίτι η ηθοποιός, οπότε άνετα μπορεί να βρει χλιδάτη ερωτική «φωλίτσα» με τον καλό της!

Για την ιστορία, οι φήμες για την σχέση της Jennifer με τον Justin άρχισαν τον Ιούνιο, όταν απαθανατίστηκαν σε τρελά κέφια στο after party των βραβείων MTV Movie Awards. Κι ενώ οι εικασίες για το αν είναι ή δεν είναι μαζί έδιναν και έπαιρναν, οι δυό τους τήρησαν σιγή ιχθύος μέχρι την περασμένη εβδομάδα, οπότε και εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι - χέρι στο Λονδίνο, μετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Aniston!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top