Η υπερβολή στο έπακρο: 14 καρότσια γ��α το μωρό των Beckhams!

Τι σκοπεύει να τα κάνει το επώνυμο ζεύγος;

Η υπερβολή στο έπακρο: 14 καρότσια για το μωρό των Beckhams!

Αυτό δεν είναι σπίτι αγπάη μου... κατάστημα βρεφικών είναι! Ο λόγος για την οικία του David και της Victoria Beckham, που έχει γεμίσει με πράγματα για την νεογέννητη κορούλα τους! Λογικό θα μου πεις, αλλά... 14 καρότσια δεν είναι υπερβολή;

Σύμφωνα με όσα γράφει ο ξένος Τύπος, το δημοφιλές ζεύγος έχει κατακλυστεί από κάθε είδους δώρο για την μοναχοκόρη του, καθώς πολλές εταιρείες θεώρησαν πως βρήκαν την τέλεια ευκαιρία για να διαφημιστούν.

Τι να σου κάνει το ζευγάρι; Μπορεί το σπίτι τους να κάνει 11 εκατομμύρια δολάρια, αλλά πόσα βρεφικά να χωρέσει; Έτσι, όπως λένε φίλοι τους, σκοπεύουν να δωρίσουν τα πράγματα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Από τον Ιανουάριο που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Victoria, τους «βομβάρδισαν». Μεταξύ άλλων, πήραν μια ντουζίνα καρότσια», είπε στην βρετανική «Daily Mail» πηγή από το περιβάλλον τους, ενώ η ίδια η Posh έχει πει στο παρελθόν πως θέλει να έχει τον πρώτο και μοναδικό λόγο για όσα σχετίζονται με τα παιδιά της.

Προς το παρόν, τα δώρα παραμένουν στοιβαγμένα σε χώρο της πολυτελούς οικίας Beckham στο Beverly Hills, μέχρι να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

«Κάποιοι στο Λος Άντζελες θα γίνουν τυχεροί τις επόμενες εβδομάδες, καθώς δεν θα έχουν ιδέα ότι τα βρεφικά που χρησιμοποιούν προορίζονταν για τους Beckhams», είπε η ίδια πηγή. Σιγά καλέ - την υπογραφή τους θα έχουν πάνω;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top