Την κορούλα του βάφτισε ο Χρήστος Δάντης…

Παρούσα και η πρώην σύζυγος Λίτσα Γιαγκούση

Την κορούλα του βάφτισε ο Χρήστος Δάντης…

Την 6 μηνών κορούλα τους βάφτισαν το απόγευμα της Κυριακής στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαδιάρης, ο Χρήστος Δάντης και η σύντροφός του Τζένη. Το όνομα αυτής Μαριζέτα και Γεωργία, ονόματα που πήρε από τις δύο γιαγιάδες της….

Ο τραγουδιστής πανευτυχής και με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη του κρατούσε την κορούλα του αγκαλιά… Ήταν ντυμένος στα λευκά και με μαύρα μεγάλα γυαλιά.


Νονός της δεσποινίδος Δάντη ήταν ο φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή (του έχει γράψει στίχους), δικηγόρος, Βασίλης Καπερνάρος.

Παρούσα στα βαφτίσια ήταν η πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη, Λίτσα Γιαγκούση, συνοδευόμενη από τον νέο της σύντροφο. Μπορεί να χώρισαν πριν από χρόνια όμως διατηρούν μεταξύ τους πολύ καλές σχέσεις…

Και ο Γιάννης Καραλής ήταν εκεί, ο εκκεντρικός μουσικοσυνθέτης ο οποίος έκανε μια πρωτότυπη δήλωση στην κάμερα του Star… «Άντε το παιδί το έκαναν… Ας πάρει διαζύγιο τώρα ο Δάντης να τον ξαναδούμε γαμπρό».

Επιπλέον στα βαφτίσια πήγαν οι: Γιώργος Παπαδόπουλος, χωρίς όμως την Δέσποινα Ολυμπίου, ο Χάρης Κωστόπουλος κ.α. ενώ ακολουθεί μεγάλο γλέντι….


Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο όταν η μικρή άρχισε να κλαίει όπως κάνουν όλα τα μικρά παιδάκια, ο Χρήστος Δάντης, έτρεξε να δει τι έγινε πανικοβλημένος. Τότε η σύζυγός του τον καθησύχασε, λέγοντας του «Ηρέμησε, δεν έπαθε κάτι…. Βαφτίζεται!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top