Δείτε την Καίτη Γαρμπή αραχτή στην παραλία!

Στην Μύκονο με τον Διονύση και τον γιό τους η τραγουδίστρια

Δείτε την Καίτη Γαρμπή αραχτή στην παραλία!

Τις εμφανίσεις του Διονύση Σχοινά σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου βρήκε ως αφορμή η Καίτη Γαρμπή για να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα! Όπως είχε γράψει το star.gr, η τραγουδίστρια βρέθηκε οικογενειακώς στο νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Ok!», βλέπουμε την Καίτη με ολόσωμο μαγιό να «αράζει» στην παραλία Καλό Λιβάδι. «Έκανε ηλιοθεραπεία για περίπου μισή ώρα, φροντίζοντας να ανανεώνει συστηματικά το αντηλιακό της», λέει άνθρωπος που την είδε από κοντά.

Η οικογένεια έφτασε στο νησί των ανέμων το πρωί της περασμένης Παρασκευής και πήγε... βουρ στην παραλία. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε και μια απρόσμενη συνάντηση, καθώς σε διπλανή ξαπλώστρα ήταν ο Μάκης Τσέλιος, με τον οποίο είναι φίλοι από παλιά και είχαν σύντομη κουβεντούλα!

Ο Διονύσης -που όσο μεγαλώνει τόσο πιο... γοητευτικός γίνεται- θα εμφανίζεται στο beach bar «Cantina» κάθε Σάββατο μέχρι τα τέλη Αυγούστου και, από την επίσημη πρώτη του δεν θα μπορούσε να λείψει ένα ντουέτο με την Καίτη...

Δείτε τις φωτογραφίες από το νησί και βίντεο με το νέο τραγούδι της Καίτης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top