Κ. Μουτσάτσου: οι δύσκολες καταστάσεις που έζησε στην Τουρκία

«Θέλω άμεσα να γίνω μητέρα», δηλώνει

Κ. Μουτσάτσου: οι δύσκολες καταστάσεις που έζησε στην Τουρκία

Η Κατερίνα Μουτσάτσου έκανε ένα διάλειμμα από τα ξένα (βλέπε Λος Άντζελες ) και γύρισε στην Ελλάδα!Καλό το Λος Άντζελες αλλά «σαν τη χώρα μας δεν είναι» επισημαίνει η Κατερίνα στο περιοδικό «People».

Μάλιστα προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω η ηθοποιός τόνισε πώς το λος Άντζελες είναι ωραίο μόνο όταν το βλέπεις σε φωτογραφία και όχι στην πραγματικότητα. Μάλλον θα είχε άσχημες εμπειρίες από εκεί, προσθέτουμε εμείς.

Ούτε και από τη διαμ��νή της στην Τουρκία όμως ,που βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους ,αποκόμισε καλές εμπειρίεςστην Τουρκία τα πράγματα ήταν δύσκολα. Η νοοτροπία βλέπετε σε μία μουσουλμανική χώρα είναι τελείως διαφορετική.Ειδικά για μία γυναίκα που ζει μόνη» τονίζει η Κατερίνα Μουτσάτσου.

Η Κατερίνα παραδέχεται πως στην Τουρκία για αρκετό καιρό ήταν μόνη και δεν είχε στο πλάι της ένα σύντροφο:«ήμουν εγώ ο άντρας.Δεν άφηνα ποτέ τον άλλο να πληρώσει ούτε να έρθει να με πάρει από το σπίτι μου. Του έλεγα θα έρθω μόνη μου. Ε, αυτά τρομάζουν τους άντρες!» λέει με απογοήτευση.

Τώρα η ίδια διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της αφού και ερωτευμένη με έναν Ιταλοαμερικάνό είναι και έτοιμη να γίνει μητέρα.Σύντομη δε θα έρθει μόνο η μητρότητα αλλά και η επιστροφή της στην Ελλάδα αφού ετοιμάζει μία ελληνοτουρκική κωμωδία!

Δείτε απόσπασμα από τη σειρά «Χωρισμένοι με παιδιά»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top