Αποκλειστικό star.gr: Η κρίση χτύπησε Χρουσαλά – Πατίτσα

Με χαμηλού κόστους πτήση ταξίδεψε το ζευγάρι

Αποκλειστικό star.gr: Η κρίση χτύπησε Χρουσαλά – Πατίτσα

Ε ναι λοιπόν, η κρίση χτυπάει τους πάντες! Ακόμα κι αυτούς που δεν το περιμένεις. Αλλιώς πώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι Μαριέττα Χρουσαλά και Λέον Πατίτσας επέλεξαν μία low cost αεροπορική εταιρία για να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη;

Ναι, ναι, όπως το διαβάζετε. Μαριέττα και Λεό εθεάθησαν στο Ελ. Βενιζέλος, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο τους μαζί με τον... υπόλοιπο απλό λαό και όχι σε θέσεις VIP όπως θα περίμενε κανείς.

Θυμάστε που η Μαριέττα έλεγε ότι ζει ανάμεσά μας και γνωρίζει ότι η κρίση… σαρώνει; Ε, το κορίτσι δεν έλεγε υπερβολές. Οπότε σου λέει , πού να ξοδέψω ένα σκασμό λεφτά για δύο αεροπορικά εισιτήρια, ας ψάξω με τον… εφοπλιστή σύζυγό μου για τα πιο φθηνά.

Άλλωστε η Μαριέττα, μπορεί να παντρεύτηκε γόνο καλής οικογενείας, αλλά παραμένει κι αυτή και ο Λεό απλά παιδιά της διπλανής πόρτας. Το απέδειξε καλέ και ο σύζυγός της, όταν… επέλεξε να πάει να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα!!!!!

Αν υποψιαστώ ότι διάλεξαν και… hostel για να μείνουν στη Βαρκελώνη και όχι χλιδάτο, πεντάστερο ξενοδοχείο θα πεθάααααααανω!!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top