Πώς αντέδρασαν οι celebrities στην απόφαση της συνόδου;

Πήρε φωτιά το twitter

Πώς αντέδρασαν οι celebrities στην απόφαση της συνόδου;

Όχι που νομίζατε ότι οι εγχώριοι celebrities έχουν πάρει σβάρνα τις παραλίες και το μόνο που τους απασχολεί είναι τα μπανάκια τους και τα mojitos τους.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης της συνόδου κορυφής για το ελληνικό χρέος, πήρε φωτιά το twiiter από τις αναρτήσεις τους!!!

Σου λέει, όλοι ήταν στημένοι μπροστά την τηλεόραση περιμένοντας το Γ. Παπανδρέου, τον Χέρμαν Βαν Ρομπάι και το Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο να κάνουν τις επίσημες δηλώσεις τους.

«Ζέστη, κουνούπια, χρεωκοπία… Θέλω αλκοόλ!!!!!», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ ο Μάκης Πουνέντης πόσταρε στο twitter του:

«Πετύχαμε! Το είπε καθαρά! Να μου το θυμηθείτε ο ΓΑΠ έχει διαβάσει το «The Secret» της Rhonda Byrne. Τι τυχεροί που είμαστε! Επιτέλους… μια διαφορετική Ελλάδα».

Από την άλλη η Λυδία Παπαϊωάννου, μόλις ενημερώθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις twittαρε: «Καλή περίοδος για επιστροφή στις αγορές. Έχει και εκπτώσεις. (Φριχτή κρυάδα, αν μπορούσα μπορεί και να με έκανα unfollow)» και στο ίδιο… φαρμακερό κλίμα και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Τι ώρα έρχεται ο Γιωργάκης; Να πάμε αεροδρόμιο για υποδοχή…»

Τα σχόλια όπως βλέπετε δεν ήταν και τόσο… θερμά. Λέτε ο πρωθυπουργός να απάντησε μέσω του δικού του twitter; Προς το παρόν όχι. Ίδωμεν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top