Διακοπές στη Σύμη για τη Ναόμι Κάμπελ!

Tour στα Δωδεκάνησα με τη θαλαμηγό του καλού της

Διακοπές στη Σύμη για τη Ναόμι Κάμπελ!

Η παρέλαση των celecrities της διεθνούς showbiz συνεχίζεται ακάθεκτη το φετινό καλοκαίρι.

Σειρά να επισκεφθεί τη χώρα μας είχε η μαύρη γαζέλα των διεθνών Ντεφιλέ, η Νάομι Κάμπελ, που μετά από μια μικρή βόλτα στην Κω, κατέφθασε σύμφωνα με την Espresso με τον πολυεκατομμυριούχο αγαπημένο της Βλαντιμίρ Ντορόνιν και την παρέα της στη Σύμη.

Κάτοικοι του νησιού δήλωσαν στην εφημερίδα ότι η πολυτελέστατη θαλαμηγός είχε αγκυροβολήσει στην παραλία Νανού και η Ναόμι έφτασε στο νησί με φουσκωτό.

Οι κάτοικοι, αν και συνηθισμένοι από την άφιξη διασήμων στο νησί, έμειναν με το στόμα ανοιχτό μόλις αντίκρισαν την καλλονή.

Η Ναόμι, ήρεμη και χαμογελαστή, παράξενο είναι η αλήθεια, απόλαυσε βόλτες στο νησί και φυσικά και τις τοπικές λιχουδιές. Έτσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο συμιακό γαριδάκι και στο ντόπιο κρασί στην ταβέρνα «Παντελής», ενώ το πουρμπουάρ που άφησε ήταν μεγαλύτερο από την αξία του γεύματός της!!!!

Η Ναόμι κρατούσε συνεχώς από το… χεράκι τον καλό της Βλαντιμίρ Ντορόνιν και φαινόντουσαν πάρα πολύ ερωτευμένοι. Όμως που και που κοίταζαν και γύρω τους μήπως κάποιος παπαράτσι τους παραμόνευε.

Οι δυο τους μάλιστα, μαζί με την παρέα τους πήγαν και στο αργεντίνικο εστιατόριο «Μούσες», όπου η Ναόμι έδειξε ότι είναι λάτρης της gourmet κουζίνας.

Έτσι, παρήγγειλε καρπάτσιο ολόφρεσκου ψαριού και ριζότο με τρούφα, ενώ το κρασί που παράγγειλαν στοίχισε 500 ευρώ!!!!

Το tour στα Δωδεκάνησα θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγαράκι, θα πάρει το… «σκαφάκι» του και θα πάει στη Ρόδο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top