Κοκκίνου – Βασιλειάδης: Και πάλι στα δικαστήρια

Νέα διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

Κοκκίνου – Βασιλειάδης: Και πάλι στα δικαστήρια

Έλλη Κοκκίνου και Π. Βασιλειάδης έδωσαν και πάλι ραντεβού στα δικαστήρια.

Αιτία αυτή τη φορά το χρονικό διάστημα που θα κάνει διακοπές ο γιος τους με τον πατέρα του. Σύμφωνα με το περιοδικό People, πέρσι η Έλλη είχε δεχθεί προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο Π. Βασιλειάδης θα μπορεί να κάνει διακοπές με τον μικρό Αλέξανδρο από την 1 έως τις 20 Αυγούστου.

Όμως φέτος για δικούς της λόγους κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα ώστε να αναιρεθεί η απόφαση αυτή. Με τα ασφαλιστικά αυτά μέτρα ζητούσε ο μικρός να ακολουθ��σει τον πατέρα του για μια εβδομάδα τον Ιούλιο και για μια ακόμα τον Αύγουστο και το υπόλοιπο διάστημα να περάσουν μαζί τις διακοπές τους.

Την Τρίτη, 5 Ιουλίου το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να μην κάνει δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της τραγουδίστριας και να ισχύσει και φέτος η προηγούμενη απόφαση.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δηλώνουν ότι η Έλλη δεν χάρηκε με την απόφαση, αλλά δεν μπορούσε να μην την αποδεχθεί.

Όμως οι δικαστικές περιπέτειες για την τραγουδίστρια δεν τελειώνουν εδώ. Τον Οκτώβριο θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπη με τον πρώην σύζυγό της για την διεκδίκηση της εξ ολοκλήρου κηδεμονίας του γιου τους.

Την ίδια ώρα το διαζύγιό τους είναι σε εκκρεμότητα, αφού παραμένουν αγεφύρωτες οι διαφορές όσον αφορά στο μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Έτσι παρά το ότι έχει συμπληρωθεί πάνω από ένας χρόνος από την αίτηση διαζυγίου, θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το διαζύγιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top