Ο Ben Affleck μπλεγμένος στο διαζύγιο της Lopez!

Τι ρόλο έπαιξαν ο πρώην και η μητέρα της Λατίνας σταρ;

Ο Ben Affleck μπλεγμένος στο διαζύγιο της Lopez!

Σενάρια επί σεναρίων ακούγονται αυτές τις μέρες για τον χωρισμό της Jennifer Lopez και του Marc Anthony, ωστόσο, η «βόμβα» μόλις έσκασε: μπλεγμένος στο διαζύγιο είναι ο Ben Affleck, που εκτός από διάσημος ηθοποιός είναι και πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας!

Σύμφωνα με το περιοδικό «US Weekly», ο πρώην της JLo πήρε ενεργό μέρος στον χωρισμό της μέσω της... μητέρας της!

«Ήθελε συμβουλές σχετικά με την Jennifer. Πάντα τον αγαπούσε και τον εμπιστευόταν. Εκείνος της απάντησε, της ευχήθηκε τα καλύτερα και προμυθοποιήθηκε να βοηθήσει», αναφέρει πηγή στο περιοδικό, αποκαλύπτοντας πως η επικοινωνία των δύο έγινε μέσω e-mail.

Η 41χρονη σταρ και ο 39χρονος ηθοποιός υπήρξαν ζευγάρι για 18 μήνες και είχαν στα σκαριά τον γάμο, μέχρι που το «θεματάκι» τους έληξε άδοξα, το 2004.

«Ο Ben πάντα θα είναι ένας από τους μεγαλύτερούς της έρωτες. Ήταν ο ιδανικός. Ήταν σταρ», λέει στο ίδιο περιοδικό άτομο από το περιβάλλον της Jennifer.

Όσο για τις αιτίες του διαζυγίου με τον Marc Anthony; Οι ίδιοι άνθρωποι της Λατίνας σταρ λένε πως είχαν πολύ έντονους καβγάδες καθώς ο εν διαστάσει σύζυγος ήτα�� ιδιαίτερα ζηλιάρης.

«Ήταν ένας κακός γάμος και η Jennifer βρήκε το κουράγιο να δώσει το τέλος. Ο Marc ήταν ένας απαίσιος σύζυγος», αναφέρουν και προσθέτουν πως ουκ ολίγες φορές η τραγουδίστρια δεν του επέτρεπε να γυρίσει στο σπίτι τους και εκείνος έμενε σε ξενοδοχεία!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top