Ν. Γερμανού: «Είμαι ερωτευμένη»

Μάθε πόσο χρονών είναι

Ν. Γερμανού: «Είμαι ερωτευμένη»

Το «Μες στην Καλή Χαρά» μας αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι και η Ναταλία Γερμανού, όπως μας ενημερώνει και από το twitter της απολαμβάνει τις διακοπές της. Κάνει όμως και μια μικρή παύση για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο περιοδικό People.

Κυρίαρχο θέμα και πάλι τι άλλο; Οι άνδρες, άλλωστε η Ναταλία είναι μια γυναίκα που σε εμπνέει να μιλήσεις μαζί της για το… άλλο φύλλο.

«Τα έχω κάνει σκ@τ@! Με έναν ηλίθιο τρόπο, συνειδητοποιούσα πάντα πόσο αγαπούσα έναν άνδρα μόνο αφού τον έχανα», παραδέχεται η παρουσιάστρια. Κι αν και δεν είναι η μόνη γυναίκα που της συμβαίνει αυτό, εκείνη φαίνεται ότι το έχει πάρει πολύ… βαριά!

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι πάει στραβά με μένα. Έχω πραγματικά πολλές προδιαγραφές για να είμαι πάρα πολύ καλή σύντροφος. Δεν ζηλεύω, δεν καταπιέζω, αφήνω άπλετο χώρο και χρόνο στον άλλο, κάνω εκπλήξεις, έχω πλάκα, αλλά προφανώς όλα αυτά που προσφέρω, τα ζητάω κιόλας. Και κάπου εκεί αρχίζει να χαλάει το γλυκό, γιατί οι άνδρες γουστάρουν πολύ να τους δίνεις ελευθερία, αλλά όχι να σου δίνουν», λέει.

Παρόλ’ αυτά δεν τους γυρίζει την πλάτη, αντιθέτως το Ναταλάκι δηλώνει ερωτευμένο, αν και παραδέχεται ότι το κρύβει καλά.

«Όταν έχεις ένα απλό φλερτ στη ζωή σου δεν το μεταφράζεις σε σχέση. Δεν μπορείς με κάθε άνθρωπο με το οποίο να συναντιέσαι ή κάνεις λίγο παρέα για να δεις αν σου ταιριάζει, να τον αποκαλείς σύντροφο. Νιώθω ερωτικά για κάποιον, αλλά είμαι πολύ καλή στο να κρύβω τα αισθήματά μου όταν θέλω. Να νιώθω δηλαδή ερωτευμένη γιατί έτσι νιώθω, αλλά να μην του το λέω», παραδέχεται.

Μάλιστα για να δείτε πόσο καλή είναι στο να κρύβει… όταν θέλει τις σχέσεις της, αποκαλύπτει στο People ότι όντως μία και μοναδική σχέση δεν την έχει βγάλει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν έχω κρύψει καμία μεγάλη μου σχέση ποτέ – γιατί για όλες ήμουν περήφανη -, εκτός από μία που οι λόγοι για τους οποίους δεν δημοσιοποιήθηκε με κάνουν να νιώθω ακόμα πιο περήφανη γι’ αυτήν», τονίζει.

Η Ναταλία μιλά επίσης για τη μητρότητα και τη δήλωσή της ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Αυτό είναι κάτι, το οποίο αισθάνομαι ότι αν συνεχίσουμε να το αναπαράγουμε στα λόγια θα γίνει σούπα! Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει κάνει τόση εντύπωση κάτι που το έκαναν τόσοι άνθρωποι πριν από μένα και θα συνεχίσουν να το κάνουν μετά από μένα. Το δήλωσα πριν από πολύ καιρό ότι θα το κάνω και παραμένω πιστή στην απόφασή μου», μας λέει, ενώ για την απόφασή της να μην κάνει ένα δικό της παιδί, όσο ήταν παντρεμένη απαντά:

«Το περίφημο ρολόι μου δεν χτύπησε ποτέ. Ίσως γιατί δεν είμαστε όλες οι γυναίκες γεννημένες για μάνες, ίσως γιατί, όπως έχω πει, γεννήθηκα σε μια οικογένεια από μία μάνα που δεν με πολυήθελε όταν με έκανε και απέκτησα, ασυνείδητα σχεδόν, το συναίσθημα μιας απέραντης ευθύνης απέναντι σε ένα πλάσμα που θα έρθει στον κόσμο. Ένα παιδί δεν είναι μπλουζάκι που όταν δεν το θέλεις πια το δίνεις στη φίλη σου. Ένα παιδιί το κάνεις μόνο όταν είσαι 200% έ��οιμη να του αφοσιωθείς».

Και τώρα η απάντηση στο μεγάλο και αδιάκριτο είναι η αλήθεια ερώτημα. Πόσο χρονών είναι η Ναταλία Γερμανού;

«Λέω πάντα 55 – 56, ώστε να βλέπω στο πρόσωπό τους την απέραντη σοκαρισμένη τους έκφραση. Είναι το μόνο που δεν περιμένουν να ακούσουν. Και στα καπάκια τους λέω “αλλά φαίνομαι μικρότερη, έτσι δεν είναι;”».

Δείτε τι είπε η Ναταλία Γερμανού στο τελευταίο "Μες στην καλή χαρά"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top