Σε ποιον έστειλε εξώδικο η Μ. Ντενίση;

Και δεν είναι ο Λ��κης Λαζόπουλος

Σε ποιον έστειλε εξώδικο η Μ. Ντενίση;

Νέα κόντρα ξέσπασε στη showbiz με πρωταγωνίστριες τη Μιμή Ντενίση και τη συγγραφέα Λ. Διβάνη.

Ποιος είδε τη Μιμή και δεν την φοβήθηκε, μόλις ενημερώθηκε ότι η γνωστή συγγραφέας κάνει αναφορά στο πρόσωπό της σε μια σελίδα του νέου της βιβλίου.

Αμέσως απευθύνθηκε στον πολύ καλό της φίλο και προσωπικό της δικηγόρο, Ν. Αγαπηνό, ζητώντας του να στείλει στη συγγραφέα εξώδικο, ζητώντας της να αποσύρει το συγκεκριμένο απόσπασμα.

«Η φερόμενη αυτή πρωταγωνίστρια λέει ότι έχει κάποια πρόταση να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και μέσα στο βιβλίο λέει: “Επιτέλους να μπορέσω να γλυτώσω από τα μπουλούκια, τη Ντενίση… Τα μπουλούκια την ενόχλησαν κυρίως , που όπως ξέρετε είναι ένα ευτελές είδος θεάτρου», λέει ο δικηγόρος της κας Ντενίση.

Μετά το Λαζόπουλο λοιπόν και τον Πανούση, στο στόχαστρο της γνωστής ηθοποιού μπήκε και η Λένα Διβάνη, η οποία δεν φαίνεται να πήρε και πολύ σοβαρά το εξώδικο που έλαβε από την ηθοποιό.

«Πού είσαι Λαζόπουλε! Πού είσαι Πανούση. Μόλις έμαθα ότι η Μιμή Ντενίση μου έκανε εξώδικο με αίτημα να αποσυρθεί το βιβλίο μου “Προφανώς η Πηνελόπη ήταν ηλίθια”, γιατί κάπου αναφέρω το όνομά της, απαξιωτικά κατά τη γνώμη της!», έγραψε στη σελίδα της στο Facebook.

Για να δούμε, θα τα βρούνε τελικά οι δύο κυρίες ή θα τρέχουν στα δικαστήρια.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top