Καραβάτου-Κατσούλης: παντρεύονται τέλη καλοκαιριού!

Σε πυρετό προετοιμασιών για το γάμο και τα γεννητούρια

Καραβάτου-Κατσούλης: παντρεύονται τέλη καλοκαιριού!
Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται αυτό το διάστημα η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη. Παρουσιάστρια και ηθοποιός, θα παντρευτούν στα τέλη του καλοκαιριού και τρέχουν για να κανονίσουν όλα τα «τυπικά» του θέματος.

Το πολύ αγαπημένο ζευγάρι, προγραμματίζει να ενωθεί με τα δεσμά του πολιτικού γάμου κάπου στα τέλη του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το περιοδικό «Hello», οι δυο τους έχουν ήδη ανακοινώσει την αγγελία του γάμου τους στις εφημερίδες «Εστία» και «Αυγή».
Επιθυμία και των δυο είναι να κάνουν μια κλειστή τελετή. Αυτό το διάστημα πάντως, ψάχνουν τους μάρτυρες της πράξης, που θα υπογράψουν για την επικύρωση του πολιτικού γάμου. Βλέπετε οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί και το ζευγάρι δεν θέλει να στεναχωρήσει κανέναν.

Σε δυο μήνες από τώρα, παρουσιάστρια και ηθοποιός περιμένουν και τον καρπό του έρωτα τους με αποτέλεσμα το σπίτι τους είναι άνω κάτω αφού προετοιμάζεται ώστε να υποδεχτεί την κορούλα τους.

Στις αρχές Αυγούστου πάντως, Κατερίνα και Κρατερός θα φύγουν για ολιγοήμερες διακοπές (10 μέρες περίπου) σε κοντινό –κατά πάσα πιθανότητα-προορισμό, ώστε να μην κουραστεί η παρουσιάστρια λόγω της κατάστασης της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top