Αποκλειστικό: στο χ��ιρουργείο η Ελένη Φουρέιρα

Ποιό πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί την τραγουδίστρια;

Αποκλειστικό: στο χειρουργείο η Ελένη Φουρέιρα

Στο χειρουργικό κρεβάτι θα βρεθεί η Ελένη Φουρέιρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star! Στο μεταξύ, η σέξι τραγουδίστρια απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα με τον νέο της σύντροφο...

Η Ελένη αντιμετωπίζει πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές, οι οποίες μάλλον δεν άντεξαν τις πολύωρες πρόβες για τις εμφανίσεις της και το βαρύ της πρόγραμμα.

Παρά την φαρμακευτική αγωγή το πρόβλημα δεν υποχώρησε. Έτσι, στις αρχές Αυγούστου η τραγουδίστρια θα μπει στο χειρουργείο, ενώ μέχρι τότε προσπαθεί να κάνει -όσο μπορεί- αφωνία.

Αφωνία, όμως, έπαθαν και οι λουόμενοι που είδαν την τραγουδίστρια με κόκκινο μπραζίλιαν μαγιό σε παραλία της Βουλιαγμένης... Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Star, η Ελένη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Γούτος, κάνουν τα μπανάκια τους και λιάζονται, είτε μόνοι, είτε με τον καλό τους φίλο Κώστα Μαρτάκη.

Πάντως, ο Δημήτρης ξέρει από τώρα τι θα κάνει για να παρηγορήσει την Ελένη μετά το χειρουργείο... Όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη τους, στις ξεωτικές Μαλδίβες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top