«Πυρετός» στο ΟΑΚΑ για την συναυλία των Bon Jovi

Έτοιμη η σκηνή - ελάχιστα τα εισιτήρια που απομένουν

«Πυρετός» στο ΟΑΚΑ για την συναυλία των Bon Jovi

Μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού θα ζήσουν αύριο οι τυχεροί που έχουν προμηθευτεί «μαγικά» χαρτάκια για την εμφάνιση των Bon Jovi στην Αθήνα! Το δημοφιλές συγκρότημα έρχεται στη χώρα μας για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του «Open Air 2011 Tour».

Στο ΟΑΚΑ θα αναβιώσουν τρεις δεκαετίες μουσικών επιτυχιών, σε μια ροκ αναδρομή στα πεπραγμένα ενός από τα πλέον επιτυχημένα και δημοφιλή συγκροτήματα παγκοσμίως.

Το στάδιο έχει ήδη φορέσει τα καλά του, καθώς η 57 μέτρων σκηνή έχει στηθεί! Μάλιστα, αύριο στις 14:00 οι Bon Jovi θα κάνουν πρόβα πριν ροκάρουν ενώπιον του ελληνικού κοινού.

Εκτός από το stage, θα υπάρχει και ένα από τα μεγαλύτερα video wall που έχουν χρησιμοποιηθεί ποτέ, το οποίο αποτελείται από 750.000 pixels και το οποίο χρειάστηκε δύο μήνες για να κατασκευαστεί! Παράλληλα, δύο μικρότερες οθόνες θα υπάρχουν εκατέρωθεν της σκηνής, διευκολύνοντας τους θεατές.

Αν ενδιαφέρεστε για εισιτήρια... σπεύσατε, γιατί έχουν μείνει ελάχιστα! Μάλιστα, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος, άνοιξαν ακόμα δύο πύλες του σταδίου.

Για την ιστορία και μόνο, οι BonJoviέχουν πουλήσει πάνω από 120 εκατομμύρα δίσκους, ενώ περισσότεροι από 35 εκατομμύρια άνθρωποι τους έχουν απολαύσει live σε συναυλίες τους.

Σίγουρα, το ελληνικό κοινό αύριο θα βάλει «φωτιά» στο «It’s My Life», το «You Give Love A Bad Name» και τα άλλα τραγούδια του συγκροτήματος…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top