Γ. Μαρκετάκης: Αποκαλύπτει τα μυστικά των stars

Τι λέει για Μακρυπούλια, Μενεγάκη, Παπαρίζου

Γ. Μαρκετάκης: Αποκαλύπτει τα μυστικά των stars

Όλα τα μυστικά του μακιγιάζ αποκάλυψε ο γνωστός μακιγιέρ Γ. Μαρκετάκης που έχει συνεργαστεί με πασίγνωστες κυρίες της showbiz, όπως η Ζ. Μακρυπούλια, η Ε. Μενεγάκη και η Ε. Παπαρίζου.

Ο μακιγιέζ των stars μιλώντας στην εκπομπή «Πολύ Μπλα Μπλα» τόνισε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία κούκλα, ακόμα και αν βαφτεί τελείως απλά, ενώ για τα όσα ακούστηκαν φέτος για τις εμφανίσεις της στο «Dancing with the stars» δήλωσε ότι όλες οι κριτικές ήταν σεβαστές και ότι έδειξαν ότι πέτυχαν το στόχο τους, που ήταν η Ζέτα να υποδύεται ένα διαφορετικό ρόλο ��άθε φορά.

Για την Ελενίτσα πάλι αποκάλυψε ότι βάφεται μόνη της και μας κερνά καφέ τα πρωινά, τονίζοντας ότι ξέρει πάρα πολλά για το μακιγιάζ και μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της.

Ο γνωστός μακιγιέρ μίλησε και για την κολλητή του Έλενα Παπαρίζου, αποκαλύπτοντας ότι μετά το χωρισμό της βρίσκεται στη Σουηδία, είναι μια χαρά και σύντομα θα επιστρέψει στην Ελλάδα. Λεπτομέρειες όμως για το χωρισμό της δεν είπε καμία. Σφίγγα ο μακιγιέζ, αυτό άλλωστε κάνουν οι φίλοι, δεν βγάζουν τα προσωπικά των κολλητών τους.

Ο Γ. Μαρκετάκης είπε ότι Μενεγάκη, Μακρυπούλια και Παπαρίζου είναι η χρυσή τριάδα που θα μπορούσε να βγει στον φακό ακόμα και άβαφτη και να λάμπει, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τις συμβουλές του για το σωστό μακιγιάζ του καλοκαιριού.

Δώστε προσοχή λοιπόν κορίτσια. Φέτος το καλοκαίρι απαιτείται δέρμα λαμπερό και ελαφρύ, ενώ το απόλυτο must είναι το χρώμα. Πολύ χρώμα λέει ο μακιγιέζ και στα μάτια και στα μάγουλα σε τόνους ροζ και πορτοκαλί, ενώ για τα χείλη η μόδα προστάζει ξεκάθαρες γραμμές με προϊόντα που έχουν ελαφριά και ενυδατική υφή.

Δείτε τι λέει ο Γιάννης Μαρκετάκης στο «Πολύ Μπλα Μπλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top