Τρίτο πρόσωπο χώρισε τη Jennifer Lopez

Τα´ φτιαξε με άνθρωπο του STAR

Τρίτο πρόσωπο χώρισε τη Jennifer Lopez

Εμ, είσαι ζηλιάρης, εμ είσαι κομπλεξικός γιατί η καριέρα σου δεν είναι στα πάνω της, εμ είσαι και λίγο ασχημούλης, θέλεις να ελέγχεις και ολόκληρη Jennifer Lopez;

Το ερώτημα φυσικά απευθύνεται στον Marc Anthony για τον οποίο έχουν βγει ουκ ολίγες βρόμες μετά τη βόμβα για το διαζύγιό του με τη JLo!!!! Βρε άνθρωπέ μου δεν το ξέρες ότι όσο την πίεζες την Jennifer, τόσο αυτή θα έφευγε από την αγκαλιά σου;

Κι αφού έφυγε τελικά από την αγκαλιά του Marc βρήκε άλλο λιμάνι να… αγκυροβολήσει! Όχι που θα καθόταν. Φήμες που λέτε τη θέλουν να έχει βρει ήδη νέο αμόρε και όχι σαν τον Marc, πο�� είναι λίγο ασχημούλης, αλλά κώματος κανονικός!!!!

Ο Brad Pitt της Κούβας σου λέει είναι ο ξανθός άγγελος με τον οποίο τη θέλουν ζευγάρι. Λοιπόοοον… Αυτός που λέτε ο καλλονός, λέγεται William Levy, είναι μόλις 30 χρονών και τον πρωτογνωρίσαμε στο video clip της JLo για το τραγούδι «I’m into you». Μάλιστα σίγουρα τον ξέρετε κι εσείς, αφού είναι ο πρωταγωνιστής της πολύ επιτυχημένης σειράς του STAR "Μαρία, Άγγελε μου"!

Στο video clip οι δυο τους έρχονται κοντά, πάρα πολύ κοντά και το πάθος αγγίζει κόκκινο!!! Θέλετε για τις ανάγκες του video, θέλετε γιατί κάτι έτρεχε ήδη μεταξύ τους, τι να σας πούμε κι εμείς.

Οι φήμες που τους θέλουν μαζί, φούντωσαν μάλιστα ακόμα περισσότερο όταν έγινε γνωστό ότι και ο William χώρισε την επί οχτώ χρόνια σύζυγό του. Τυχαίο;;;;

Ο ίδιος πάντως τις διαψεύδει κατηγορηματικά. «Η μόνη σχέση που έχουμε είναι επαγγελματική», δήλωσε μέσω του εκπροσώπου του, πάντως πρόσθεσε ότι στα γυρίσματα του video clip πέρασε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!! Ενθουσιασμένος σου λέει από τη JLo.

Πάντως, ο ίδιος φαίνεται ότι τώρα έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει και οι φήμες για σχέση με τη JLo είναι το λιγότερο.

Ανήλικη τον μήνυσε για σεξουαλική παρενόχληση, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει ότι η μικρή έδωσε τη συγκατάθεσή της για όλα όσα συνέβησαν μεταξύ τους.

Τι να πούμε κι εμείς τώρα για όλα αυτά; Το σίγουρο είναι ότι η JLo το έχει ρίξει στην εργασιοθεραπεία και ούτε που ανοίγει το στοματάκι της να μιλήσει για όλες τις φήμες που αφορούν στο πρόσωπό της.

Μην εκπλαγείτε πάντως αν σε λίγο καιρό δείτε τους δυο τους να εμφανίζονται χεράκι, χεράκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top