Τέλος στις φήμες: Πασίγνωστο ζευγάρι διέψευσε ότι χώρισε πριν τον γάμο!

Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν βάζουν η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth. 

Άτομα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφεραν στο E!News ότι «είναι ακόμη μαζί, απλά προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό είναι απομονωμένοι από όλους στο Nashville, ενώ κάποιες φορές πηγαίνουν στο Malibu για να περνούν χρόνο με την οικογένειά τους». 

Μάλιστα, τόνισαν πως τόσο η διάσημη ποπ σταρ όσο και ο ηθοποιός, θέλουν πολύ να παντρευτούν, ωστόσο, ο γάμος δεν είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Kαι οι δύο θέλουν να κάνουν παιδιά αλλά προς το παρόν δεν βιάζονται. 

Μάλιστα, μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να χωρίζουν επειδή η… Miley δεν ήθελε να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια, ο Liam Hemsworth ανέβασε ένα βίντεο στα Stories του στο Instagram, στο οποίο απεικονίζεται μαζί με την τραγουδίστρια αγαπημένη του. 

Miley Cyrus και Liam Hemsworth

Όσο για τον λόγο που η Miley έσβησε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram account της; Θέλει να κάνει ένα διαφορετικό ξεκίνημα στην καριέρα της με ένα νέο μουσικό project και να διαγράψει το… παρελθόν της, με τις «καυτές» και άσεμνες πόζες. Είπαμε, έχει κάνει στροφή 180 μοιρών! 

Η Miley Cyrus έσβησε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2012, ωστόσο, έναν χρόνο μετά χώρισε.  Το 2016 Miley και Liam τα βρήκαν ξανά και ήταν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Αλλά τελικά δεν πρόλαβαν! 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top