Παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: "Τι κάνουν για να ανέβουν τα νούμερα"

"Η εικόνα μου στο παιχνίδι αλλοιώθηκε 100%"

(Δείτε στο βίντεο τι είχε πει στο Survivor Πανόραμα για την "παρανομία του στο Survivor που προκάλεσε αίσθηση)

Ήταν ο μόνος παίκτης που δεν πήγε στον τελικό του Survivor καθώς τα έχει… «μαζεμένα» στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει ότι το μοντάζ αλλοίωσε τον χαρακτήρα του τελείως και πως όλο αυτό έγινε για να ανέβουν τα νούμερα. 

«Νιώθω εκτεθειμένος από το μοντάζ. Η τηλεόραση το κάνει αυτό και το ξέρω. Έβγαλαν ένα πρόσωπο που δεν είμαι εγώ. Η εικόνα μου στο παιχνίδι αλλοιώθηκε 100% – και αυτό με στεναχώρησε πάρα πολύ. Όταν βγήκα και επέστρεψα στην Ελλάδα, παρακολούθησα τα επεισόδια και λυπήθηκα για κάποια πράγματα που είδα. Έβγαλαν κάτι άλλο» ανέφερε στο κυπριακό περιοδικό Omikron και πρόσθεσε: 

«Δεν μπορώ να γνωρίζω τι έγινε επί τούτου ή κατά λάθος. Αν και, σου ξαναλέω, ότι η εικόνα μου στο παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με την πραγματική προσωπικότητα του Θοδωρή! Αλλοιώθηκε απόλυτα. Δεν είμαι κάποιος τρελός που ξαφνικά απομονώθηκε από όλους. Αυτό δεν ίσχυε! Απλά, με κάποιους δεν είχα επαφές, όχι με όλους. Από κάποια επίσημα social media της παραγωγής και του καναλιού, ειπώθηκε ότι «έκλεβα καρύδες»… Διάφορα χαζά, που δεν ισχύουν και βαριέμαι και να ασχοληθώ. Ωστόσο, δημιουργήθηκε για μένα μία ψευδής πραγματικότητα. Έτσι γίνεται, για να ανέβουν τα νούμερα…»

Όσο για τον εάν ισχύει ότι εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να απομακρυνθεί από τον Νικόλα Αγόρου, που μέχρι πρότινος εντός του παιχνιδιού ήταν κολλητοί; 

«Με τον Νικόλα ήρθαμε κοντά, ταιριάξαμε, αλλά στην πορεία πήρα κάποιες αποστάσεις επειδή μου είπε ψέματα σε ένα θέμα και το κατάλαβα. Φυσικά κι εκεί η αλήθεια παραποιήθηκε, επειδή τα επεισόδια έδειξαν ότι ο Νικόλας πήρε αποστάσεις από εμένα. Τελοσπάντων. Είμαι άνθρωπος που εκτιμά την ειλικρίνεια. Και φάουλ να έχεις κάνει, αν μου το παραδεχτείς, μπορώ να το παραβλέψω. Αλλά μη μου λες ψέματα! Ο Νικόλας άλλαξε λίγο στην πορεία, αλλά ο καθένας έχει τη δική του στρατηγική. Εγώ δεν είχα! Δεν έχω να πω κάτι άλλο γι’ αυτό». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top