Quiz: με ποιον άντρα κάνει διακοπές η Έλλη Κοκκίνου;

Και ΔΕΝ είναι ο Μπόγρης…

Quiz: με ποιον άντρα κάνει διακοπές η Έλλη Κοκκίνου;
Καλοκαιράκι. Ώρα για ξεκούραση, χαλάρωση και μπάνια! Μετά από έναν δημιουργικό χειμώνα, η Έλλη Κοκκίνου έφτιαξε βαλίτσες, μάζεψε τα καλοκαιρινά της και την έκανε!

Για πού δεν ,μας προσδιόρισε ακριβώς αλλά διευκρίνισε ότι βρίσκεται σε… «γνωστά μέρη». Και αν κρίνουμε ότι ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς είναι η Ελούντα όπου βρέθηκε και πέρυσι με τον μικρό Αλέξανδρο, τότε ή εκεί βρίσκεται ή στο εξοχικό της!

«Είμαι διακοπές με τον γιόκα μου στα γνωστά τα μέρη…» αποκάλυψε η ίδια μέσω Twitter σε μια συνομιλία με την πολύ καλή της φίλη Δέσποινα Καμπούρη.

Γεγονός είναι πως η Έλλη Κοκκίνου έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι ο έρωτας και ο άντρας της ζωής της είναι ο γιος της Αλέξανδρος. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην του αφιερώσει μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών, ώστε μαμά και γιος να περάσουν ήρεμα και ευτυχισμένα.

Άλλωστε ο τρόπος που έχει μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη της για τον γιο της, τα λέει όλα: «μπορώ να μιλάω μέρες για τον Αλεξανδρο. Όχι ώρες αλλά μέρες. Είναι μοναδικό παιδί…»
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top