Η Μαρία Φραγκάκη απαντάει «Έχει φάει πόρτα από το Epsilon»;

H παρουσιάστρια απαντάει για το τι ακριβώς συμβαίνει με το κανάλι

Μαρία Φραγκάκη Epsilon Nomads

Ενοχλημένη η Μαρία Φραγκάκη για τα αναληθή δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από το Nomads και κατά συνέπεια ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon να της «κλείνει την πόρτα».

Τι γράφτηκε

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μαρία Φραγκάκη δέχτηκε πρόταση από το Nomads για να συμμετέχει στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. Μόλις ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon, έμαθε για το ραντεβού της Φραγκάκη με τον ΑΝΤ1 για το Nomads, αποφάσισε να της κλείσει την πόρτα οριστικά.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Μιλώντας στο Label News η Μαρία Φραγκάκη  δήλωσε ότι αυτά που γράφτηκαν είναι εντελώς αναληθή και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

«Είναι εντελώς ανυπόστατο αυτό το δημοσίευμα. Δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το Nomads ούτε είμαι σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το συμβόλαιό μου με το Epsilon έληξε στις 30 Ιουνίου όπως και η συνεργασία μου με την Αννίτα. Έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις με το κανάλι για ενδεχόμενη μελλοντική συνεργασία. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και διατηρώ άριστες σχέσεις με την Άλκηστις Μαραγκουδάκη και με τον Τζώνη Καλημέρη.»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βαγγέλη Καράλη, το Epsilon θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται με την παρουσιάστρια μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Ανίτα και το κόψιμο της εκπομπής, της πρότεινε να κάνει δική της καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή, με την Μαρία όμως να αρνείται, συζητώντας εκ νέου από Σεπτέμβρη με το τηλεοπτικό σταθμό.

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια βάζει τα πράγματα στην θέση τους, ξεκαθαρίζοντας ποια είναι η αλήθεια.

 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top