Έξαλλος με τα μπάνια της showbiz ο Μαρτάκης

Ποιούς «καρφώνει» λόγω των... διακοπών τους;

Έξαλλος με τα μπάνια της showbiz ο Μαρτάκης

Με τους ανθρώπους της showbiz που επισκέπτονται την Μύκονο και άλλα «in» μέρη για τις διακοπές τους με στόχο να φωτογραφηθούν τα βάζει σε συνέντευξή του ο Κώστας Μαρτάκης! Παράλληλα, ο νεαρός τραγουδιστής αποκαλύπτει γιατί δεν φλερτάρει το καλοκαίρι.

«Αν θες απομόνωση στις διακοπές σου, μπορείς να τη βρεις. Αν δεν θες να σε δουν ή να σε φωτογραφήσουν οι παπαράτσι, δεν πας στη Μύκονο, ας πούμε. Αν, όμως, θες να συναντήσεις κόσμο, να δώσεις αυτόγραφα και να περάσεις πιο κοσμικά τις διακοπές σου, τότε πηγαίνεις σε έναν αντίστοιχο προορισμό», λέει ο Κώστας στο «The Mall Μagazine».

Χάλια τα νεύρα του τραγουδιστή, χάλια! Να δεις που τον έχει πειράξει που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα μείνει στην Αθήνα μέχρι τον Αύγουστο...

Όσο για το πού θα κάνει τις διακοπές του εκείνος; «Πηγαίνω διακοπές όχι στα μέρη που θα μου υποδείξουν πως είναι «ωφέλιμα» για τη δουλειά μου, αλλά σε εκείνα που απλώς αρέσουν σ' εμένα. Θα ήταν και παράλογο να πηγαίνεις διακοπές και να σκέφτεσαι πάλι τη δουλειά σου», αναφέρει.

Με την... ξαπλώστρα τους έσφαξε τους επώνυμους ο Κώστας, ο οποίος όχι μόνο αποφεύγει τα κοσμικά μέρα στις διακοπές του, αλλά και το... καμάκι!

«Δεν είμαι υπέρ των εφήμερων και προσωρινών σχέσεων. Γι' αυτό δεν συνηθίζω να την «πέφτω» αλόγιστα στις γυναίκες τα καλοκαίρια», λέει στο ίδιο περιοδικό. Ενώ τον χειμώνα ε; Αβέρτα πάνε οι κατακτήσεις...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top