Ποιος αγαπημένος ηθοποιός από τα... νιάτα μας παντρεύεται για τρίτη φορά;

Το αποκάλυψε σε συνέντευξή του

Ο David Hasselhoff με την σύντροφό του Hayley Roberts

Έτοιμος να ντυθεί ξανά γαμπρός είναι ο David Hasselhoff!

O 65χρονος ηθοποιός, ο οποίος αγαπήθηκε από τον ρόλο του στο «Baywatch» αποκάλυψε στο Entairtainment Tonight ότι θα παντρευτεί με την αρραβωνιαστικιά του Hayley Roberts στις 31 Ιουλίου στην Ιταλία! 

 

See it, Believe it, Live it in 2018 @hhayleyroberts

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Hasselhoff (@davidhasselhoff) στις

«Θα παντρευτούμε στις 31, στην Ιταλία... θα επισκεφτούμε το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά θα παντρευτούμε, αλλά θα είναι πολύ μικρός γάμος με την οικογένειά της που θα έρθουν από την Ουαλία στην Απουλία, που είναι στην νότια Ιταλία», είπε χαρακτηριστικά. 

O  David Hasselhoff με τη σύντροφό του Hayley Roberts

Η πρόταση στην 37χρονη Roberts έγινε από τον  Hasselhoff το 2016, πέντε χρόνια μετά από την πρώτη τους γνωριμία στην Ουαλία. Μετά το γάμο οι νεόνυμφοι θα πάνε ταξίδι του μέλιτος.

Ο  David Hasselhoff

«Από εκεί θα πάμε στις Μαλδίβες όπου θα μείνουμε για δύο εβδομάδες», είπε.

Βέβαια, μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει ο γάμος, ωστόσο, ο ηθοποιός φοράει ήδη βέρα, καθώς, όπως είπε, έχει συναισθηματική σημασία γι' αυτόν. 

Σημειώνεται ότι αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον Mr Baywatch, ο οποίος παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1984 με την Catherine Hickland, με την οποία χώρισε το 1989. Μάλιστα, την ίδια χρονιά ντύθηκε ξανά γαμπρός στο πλευρό της Pamela Bach, με την οποία τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2006.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top