Νέες «καυτές» λεπτομέρειες για το χωρισμό της Jennifer Lopez

«Ο Anthony την έλεγχε και είχε πρόβλημα με την πεθερά του»

Νέες «καυτές» λεπτομέρειες για το χωρισμό της Jennifer Lopez
Μπορεί σε μας η είδηση του διαζυγίου-σοκ Jennifer Lopez-Μark Anthony να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, δεν συνέβη όμως το ίδιο και για το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, που γνώριζε ότι τα τελευταία τρία χρόνια, ο γάμος τους περνούσε κρίση.

«Ο χωρισμός τους δεν ήταν έκπληξη», αποκάλυψε ο στιλίστας της Λατίνας καλλονής που τον «έδωσε» κανονικά τον πρώην σύζυγο.

«Ο Mark ήθελε να την ελέγχει και να έχει πάντα το πάνω χέρι. Στην αρχή, αυτή του η συμπεριφορά της άρεσε γιατί στεκόταν πάντα πλάι της. Τα πρώτα χρόνια, ήταν πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον».
Και δεν ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα. Σύμφωνα με φίλους του πρώην ζευγαριού, τα περισσότερα προβλήματα άρχισαν όταν η μητέρα της 41χρονης Lopez, μετακόμισε στην έπαυλη του ζευγαριού στο Long Island, προκειμένου να προσέχει τα νεογέννητα δίδυμα. Αυτό συνέβη το 2008. Φαίνεται πως ο Mark με την πεθερούλα του δεν πολυσυμπαθιούνταν μεταξύ τους.

Σαν να μην έφταναν όλ΄αυτά, η Jennifer έγινε έξω φρενών όταν πληροφορήθηκε ότι ο σύζυγος της ήταν και φοροφυγάς, αφού χρωστούσε εκατομμύρια σε απλήρωτους φόρους, στο Long Island.
Και επειδή άμα τα «ζιζάνια» μπουν ανάμεσα στο ζευγάρι δύσκολα ξεφυτρώνουν, τα ξένα tabloids μιλούν για ασυμφωνία των δυο τους και ως προς το μέρος που ήθελαν να ζήσουν.

«Η καριέρα της Jennifer είναι στο Hollywood και ήθελε να ζήσει στην έπαυλη τους στο Malibu, ενώ ο Mark λάτρευε την Νέα Υόρκη. Η Jennifer σκόπευε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει το γάμο της, αλλά τους πρόλαβε το διαζύγιο τελικά», αναφέρουν φίλοι της διάσημης τραγουδίστριας.
Αυτό που συζητιέται πολύ πάντως, είναι ότι η Jennifer είχε πιεστεί πολύ τόσο από την μητέρα της όσο και από τον Anthony: «η μητέρα της ήθελε να την ελέγχει. Το ίδιο και ο Mark. Αλλά η Jennifer ήθελε να είναι η ίδια κυρίαρχος της ζωής της».

Όπως και να΄χει αυτό που είναι κοινός τόπος στα πηγαδάκια του Hollywood, είναι πως η Lopez το «πάλεψε» πριν πάρει αυτή την απόφαση: «ήθελε να κάνει τη σχέση της με τον Mark να δουλέψει, για χάρη των παιδιών της. Δεν ήθελε ένα τρίτο διαζύγιο», καταλήγουν.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top