H Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΪ!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε

Ντορέττα Παπαδημητρίου, αντίο, ΣΚΑΪ

"Αντίο" είπε με τη σειρά της και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην τηλεοπτική σεζόν που μετά και το τέλος του "Survivor" και του "Survivor Πανόραμα" έκλεισε και για εκείνη.

Η παρουσιάστρια που όλα δείχνουν ότι από την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στον άερα του ΣΚΑΙ, έκανε μια ανάρτηση με τους πιο στενούς της συνεργάτες αλλά και ένα πρώην τηλεοπτικό της παρτενέρ.

Συγκεκριμένα η 38χρονη ηθοποιός και εδώ και δύο χρόνια και παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφίες της με τα πρόσωπα με τα οποία πέρασε τον τηλεοπτικό της χρόνο στον σταθμό του Φαλήρου, δηλαδή τους Παύλο Σταματόπουλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ στο συνοδευτικό μήνυμα αναφέρει πως σε αυτή τη φωτογραφία θα έπρεπε να βρίσκεται και ο Δημήτρης Μηλιόγλου (που μεσούσης της σεζόν βρέθηκε από το «ΕΔΩ» στο «Ooh La La» με τη Σάσα Σταμάτη).

 

 

Και κάπως έτσι ,απόψε στις 21.00,το τελευταίο @survivorpanoramagreece της χρονιάς,με τον μεγάλο νικητή @ilias__gkotsis και όλη την τελική τετράδα !.Έτσι κλείνει μια ακόμα χρονιά ,με πολλές ανατροπές και αλλαγές ,αλλά και ανθρώπους που ήμασταν μαζί απ την αρχή και περάσαμε μαζί από το «Εδώ»,στο «Εδώ Survivor» και τέλος στο «Survivor Panorama».Ευχαριστώ πολύ @pavlosstamatopoulos , @costavasaloshd , @evridiki_valavani ,που κάνατε οοοολη αυτή την διαδρομή τόσο χαρούμενη ,όσο και αυτή η φωτογραφία που είναι αφόρητα ενδεικτική της κατάστασης μας! @d_milioglou θα έπρεπε να είσαι σε αυτή την φωτό! Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στην ομάδα μας !Ευχαριστώ τον @skai_tv . Πάμε γι άλλα ,πιο ωραία ,πιο μεγάλα ! Ευχαριστώ κυρίως εσένα ,για όλη την αγάπη #endofseason #lastshow #grateful #newbeginnings #newlessons #movingon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@doretta3123) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top