Τι οδήγησε στον χωρισμό Lopez - Marc Antony;

Της είχε κάνει την ζωή αφόρητη...

Τι οδήγησε στον χωρισμό Lopez - Marc Antony;

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Μπορεί η είδηση του χωρισμού της JenniferLopez και του Marc Antony να άφησε άφωνους τους περισσότερους, που μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι, όμως οι κακές γλώσσες θέλουν το ζευγάρι να είχε πολλά προβλήματα.


Τα τελευταία επτά χρόνια η σχέση του ζευγαριού είχε περάσει από 40 κύματα, αφού ο Μarc, που για να λέμε και την αλήθεια δεν είναι επαγγελματικά στο ίδιο επίπεδο με την σύζυγο, ζήλευε πολύ.


Όχι τόσο την επιτυχία της, αλλά… την ομορφιά της! Όσο να πεις και εκεί υπερέχει η Jennifer.


Σύμφωνα με τις φήμες οι σκηνές ζηλοτυπίας ήταν πολλές όλο αυτό το διάστημα. Αν θυμάστ�� στο παρελθόν ο Μarc είχε ζητήσει μέχρι και να «κοπεί» σκηνή από βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας, επειδή εκείνη φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με τον Ben Affleck και αυτός δεν άντεχε να το βλέπει ούτε στα… ψέματα!


Με την εγκυμοσύνη της Jennifer και την έλευση των διδύμων τα πράγματα ηρέμησαν κάπως, όμως φαίνεται ότι τα σύννεφα επανήλθαν στην σχέση τους, τώρα που η Jenny άρχισε να κάνει πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις και κυρίως μετά την απόφαση της να συμμετέχει ως κριτής στο «American Idol»…


Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες και σενάρια, αλλά είπαμε… όπου υπάρχει καπνός…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top