Με bodypainting η Ariana Grande στο νέο της videoclip

Εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της η νεαρή τραγουδιστρια

Δεν πρόλαβε καλά - καλά να κυκλοφορήσει το νεο βιντεοκλίπ της Ariana Grande και ήδη ξεπέρασε τα 15 εκατομμύρια views.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, 25 ετών, αφήνει ελάχιστα στη φαντασία, καθώς είναι γυμνή. Το σώμα της μοιάζει με καμβά χρωμάτων....

Αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή της Madonna. Η Grande με τη φωνή της βασίλισσας της που, διαβάζει απόσπασμα από το λόγο του Σαμιουελ Τζακσον στην ταινία Pulp Fiction.

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ BEYONCE ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Η Queen B μάγεψε και το Παρίσι. Με το ολόλευκο κορμάκι της το οποίο ήταν κεντημένο με πέρλες ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε.

Η Beyonce έκανε πολλές διαφορετικές εμφανίσεις. Η περιοδεία με τον σύζυγο της Jay Z στην Ευρώπη ολοκληρώνεται σε δυο μέρες στη Νίκαια της Γαλλίας.

 

ΤΟ....ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΠΡΙΤΝΕΪ ΣΠΙΑΡΣ

Η Britney Spiars ξαναβρήκε τη φόρμα της και ξεκίνησε τις εμφανίσεις. Με αποκαλυπτικά κορμάκια ανεβαίνει στη σκηνή του Μέριλαντ και επιδίδεται σε χορευτικές φιγούρες στο στύλο.

Για δυο λεπτά χόρευε και τραγουδούσε χωρίς να χέει καταλάβει ότι το σουτιέν της έφυγε από τη θέση του και έγιναν αποκαλύψεις...

Η σταρ δεν πτοήθηκε. Αλώστε της έχει ξανασυμβεί στιλιστικό ατύχημα στη σκηνή. Οι χορευτές της, τότε έσπευσαν να την καλύψουν και να βάλουν το... μπουτάκι της στη θέση του.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top