Ο Γιώργος Λιανός σχολιάζει τον… αντίπαλό του, Τόνι Σφήνο

Ο "My man can" μιλάει για "Το Ταίρι ξέρει"

Γιώργος Λιανός, Τόνι Σφήνος, "My man can", "Το Ταίρι ξέρει"

Στο ένα κανάλι προβάλλεται το «My man can». Στο άλλο «Το Ταίρι ξέρει». Έτσι, στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον "αντίπαλο" παρουσιαστή του "αντίπαλου" show.

"Ήταν στα σχέδια του σταθμού από το χειμώνα. Όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο με φώναξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί και μου ζήτησε να το αναλάβω. Όταν τον ρώτησα ένα μεσημέρι πότε ξεκινάω μου είπε «το βραδάκι φεύγεις»", είπε αρχικά μιλώντας στο TV Έθνος για το νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΙ.

Και συνέχισε αναφερόμενος στον ανταγωνιστή του Τόνι Σφήνο που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 «Το Ταίρι ξέρει». "Πρωτοφανές για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα και έχει να κάνει με πολλά πράγματα που τα κανάλια μπορούν να τα εξηγήσουν καλύτερα από εμένα. Για τον Σφήνο έχω εξαιρετική γνώμη. Είναι ένας πολύ καλός περφόρμερ και διασκεδάζω πολύ όταν τον βλέπω στα μαγαζιά που τραγουδάει. Πρόλαβα να δω κάποια αποσπάσματα της εκπομπής του ΑΝΤ1. Είναι παρόμοια με τη δική μας. Το My man can είναι ένα πρόγραμμα που το ανακοίνωσε ο ΣΚΑΙ από το χειμώνα. Είναι ένα γερμανικό φορμά, μια παραγωγή που παίζεται σε πάρα πολλές χώρες. Συνήθως όταν υπάρχει ένα φορμά στην αγορά μπορούν να εμφανιστούν και προγράμματα που είναι παρόμοια".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top