Γιώργος Τσαλίκης: «Προσεύχομαι, διαλογίζομαι και έχω φόβο θεού»

Τι λέει για «Δέστε τους», Μενεγάκη, Γερμανού και Δώρα;

Γιώργος Τσαλίκης: «Προσεύχομαι, διαλογίζομαι και έχω φόβο θεού»
Μια από τις καλύτερες περιόδους του διανύει ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής, έπειτα από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά στα επαγγελματικά του, κάνει τον απολογισμό του:

«Ψυχολογικά είμαι πάρα πολύ καλά φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά από μια αρκετά δύσκολη τηλεοπτικά χρονιά πέρυσι, διαφορετική για μένα, φέτος τα έδωσα όλα σε αυτό που είμαι γεννημένος να ��άνω. Κάνω τον κόσμο να περνάει καλά, γιατί προφανώς πέρυσι δεν τον έκανα να περάσει και τόσο καλά. Τον τηλεθεατή εννοώ αλλά και τα παιδιά που ήμασταν μαζί».

Αναφερόμενος στο «Δέστε τους»,-την εκπομπή που συμπαρουσίαζε πέρυσι με τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη-, αποκάλυψε ότι «δεν το μετάνιωσα καθόλου. Φέτος σωθήκαμε όλοι. Σώθηκε και το “Δέστε τους” που έφυγα και σώθηκα και εγώ. Εγώ πήγα πάρα πολύ καλά στη νυχτερινή δουλειά μου και στο “Δέστε τους” μπόρεσε να λειτουργήσει η χημεία των παιδιών, να περάσει ο τηλεθεατής καλά και τα παιδιά να κάνουν νούμερα, να ανανεώσουν για άλλη μια χρονιά, να περάσουν καλά».

Ο Γιώργος Τσαλίκης, μείωσε πολύ φέτος «το νυχτοκάματο μου και απολύτως συνειδητοποιημένα. Είπα δηλαδή ότι θα δουλέψω περισσότερο και μπορεί να κουραστώ, γιατί πλέον δεν είμαι το παιδάκι που χοροπηδούσε στο “Romeo”. Είμαι 35 χρονών».

Πλέον, αντιμετωπίζει τη ζωή αλλιώς: «είμαι ένας άνθρωπος που προσεύχεται, διαλογίζεται και έχω βρει ψυχικές και πνευματικές ισορροπίες». Τι τον ώθησε σε αυτό; «όταν χάνεις έναν άνθρωπο νέο στην οικογένεια, ή θα πρέπει να πιστέψεις κάπου ή να τα απορρίψεις όλα. Κατέληξα ότι μ΄αρέσει να έχω φόβο θεού και πλέον δεν μ αρέσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν φόβο θεού. Και αυτό με βοήθησε πάρα πολύ».

Όσο για τα κακεντρεχή σχόλια; «δεν ψαρώνω εύκολα. Τα κακεντρεχή σχόλια, τα αβάσιμα, τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Πλέον, μπορώ και ζυγίζω τι πρέπει να με πειράζει ή τι θα πρέπει να με κάνει να χαμογελάω. Δεν τσαντίζομαι πια».

Μιλώντας για την Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε την αγάπη που έχει για εκείνη: «Θεωρώ απιστία οτιδήποτε κάνω απέναντι από την Ελένη. Γαϊδούρι εγώ δεν είμαι. Θυμάμαι πάντα τους ανθρώπους που με βοήθησαν, τελείως άδολα και χωρίς να μου ζητήσουν κάτι».

Η Ναταλία Γερμανού από την άλλη, «είναι σαν αδερφή μου. Πλέον είναι μια σχέση οικογενειακή». Γι΄αυτό και με τη Δώρα την προτρέπουν «να υιοθετήσει ένα παιδάκι. Τη στηρίζουμε πολύ σ΄αυτό και ελπίζω να πάρει την απόφαση».

Για τον ταλαντούχο τραγουδιστή, δεν υπάρχει το εγχειρίδιο του επιτυχημένου γάμου. Ωστόσο πιστεύει ότι «είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάς ποτέ τι σε έκανε σε έναν άνθρωπο να σε ερωτευτεί. Και όταν έρθει το παιδί και όταν το παιδί δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, και όταν είναι ανάμεσα σου στο κρεβάτι και όταν το sex γίνεται λιγότερο γιατί μοιραία θηλάζεις, και όταν έρθει και ένα πρόβλημα αλλά υπάρχει βάση και θεμέλιο (είναι ένας έρωτας φλογερός, δυνατός και έχει εξελιχθεί σε αγάπη), το πρόβλημα θα κλονίσει το ζευγάρι αλλά μετά τη μπόρα θα το δέσει πιο πολύ».

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι θεωρεί τα τρία του παιδιά, την μεγαλύτερη επιτυχία του στη ζωή: «είναι τα σουξέ μου, τα τραγούδια μου, τα πάντα για μένα».

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα"…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top