Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη μετά το φινάλε του Survivor

Το ευχαριστώ και τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή

ανάρτηση, Σάκης Τανιμανίδης, φινάλε, Survivor

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε το βράδυ της Παρασκευής ο Σάκης Τανιμανίδης να στείλει το δικό του μήνυμα και να εκφράσει το «ευχαριστώ» του μετά το φινάλε του Survivor.

Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης δεν έμεινε μόνο στα όσα είπε μπροστά από τις κάμερες, αλλά επικοινώνησε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στιγμιότυπο από τον τελικό της Παρασκευής, στο πλευρό του νικητή Ηλία Γκότση και ανάμεσα σε όλους τους «πρωταγωνιστές» του φετινού κύκλου κι αφού συνεχάρη τόσο εκείνον όσο και την Κατερίνα Δαλάκα, ευχαρίστησε και το τηλεοπτικό κοινό.

«ΦΙΝΑΛΕ και φέτος, μετά από 6 μήνες γεμάτους συγκινήσεις. Μεγάλος και άξιος Survivor ο Ηλίας! Νικήτρια και η πολύ δυνατή Κατερίνα! Μπράβο όμως και σε όλους τους παίκτες που έζησαν αυτήν τη μοναδική εμπειρία... αυτοί είναι που κάνουν το Survivor, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές! Και φυσικά ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσάς, σε όλο τον κόσμο που και φέτος ήσασταν μαζί μας, και με την συμμετοχή σας καθορίσατε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ελπίζω να καταφέραμε να σας χαρίσουμε στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, αυτός είναι και ο τελικός στόχος! Καλό Καλοκαόρι... Sakis out», ήταν η λεζάντα της ανάρτησης του 37χρονο παρουσιαστή.

 

 

ΦΙΝΑΛΕ και φετος, μετα απο 6 μηνες γεματους συγκινησεις. Μεγαλος και αξιος Survivor ο Ηλιας @ilias__gkotsis ! Νικητρια και η πολυ δυνατη Κατερινα @katerina_dalaka ! Μπραβο ομως και σε ολους τους παικτες που εζησαν αυτην τη μοναδικη εμπειρια...αυτοι ειναι που κανουν το Survivor, αυτοι ειναι οι πρωταγωνιστες! Και φυσικα ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσας, σε ολο τον κοσμο που και φετος ησασταν μαζι μας, και με την συμμετοχη σας καθορισατε την εξελιξη του παιχνιδιου. Ελπιζω να καταφεραμε να σας χαρισουμε στιγμες χαλαρωσης και ψυχαγωγιας, αυτος ειναι και ο τελικος στοχος! Καλο Καλοκαιρι... Sakis out #survivorgr #theend #THANKYOU

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top