ΔΕΙΤΕ: Η Έλλη Κοκκίνου απαντά για το χωρισμό της!

Είναι τελικά ή όχι μαζί με τον Μπόγρη;

ΔΕΙΤΕ: Η Έλλη Κοκκίνου απαντά για το χωρισμό της!

Μεγάλη αγωνία έχω σας λέω, από την Πέμπτη το βράδυ που έσκασε η είδηση ότι η Έλλη Κοκκίνου και ο Γ. Μπόγρης δεν είναι πλέον μαζί.

Τι συμβαίνει τελικά; Είναι ή δεν είναι μαζί; Έφυγε ο Μπόγρης για Σικάγο και είπε bye byeστην Έλλη; Του κούνησε η Έλλη το μαντήλι γιατί σου λέει δεν άντεχε την απόσταση;

Βγήκε που λέτε η Έλλη σήμερα στην εκπομπή «Μπλα Μπλα» και είπαμε κι εμείς, τώρα θα μάθουμε την πάσα αλήθεια. Αλλά μπααααα!!!! Η Έλλη για μια ακόμα φορά ακολούθησε τη γνωστή της τακτική και δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε τις φήμες.

«Αφήστε τις φήμες να λένε», είπε η Έλλη. «Ο καθένας μπορεί να βγαίνει να λέει ότι θέλει. Είναι δυνατόν να κάθομαι να διαψεύδω ή να επιβεβαιώνω;» συνέχισε και όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι καλά εκείνη είπε ότι είναι μια χαρά!!!!

«Εγώ δηλώνω ότι είμαι μια χαρά και από εκεί και πέρα λέω αφήστε τις φήμες να λένε ότι θέλουν. Αυτό δε σημαίνει ότι ισχύουν κιόλας», είπε όλο νόημα και μες στο μυστήριο.

Ούτε η Πυθία δηλαδή να ήταν. Κι εμείς τι συμπέρασμα τελικά να βγάλουμε; Πριν κάτι μήνες όταν έδινε την ίδια απάντηση για το αν είναι ή όχι μαζί με τον 22χρονο μπασκετμπολίστα, τελικά οι φήμες είχαν δίκιο.

Πάλι καλά που ήταν καλεσμένη στο «Μπλα Μπλα» και η Κατερίνα Ζαρίφη και έριξε φως στο… «μεγάλο μυστήριο».

Που λέτε η Κατερίνα έδωσε στεγνά τους… «φίλους» στην εκπομπή και είπε ότι το προηγούμενο Σάββατο ήταν μαζί και έτρωγαν πίτσες!!!!

«Τα παιδιά ήταν μαζί και πάρα πολύ καλά», είπε η Κ. Ζαρίφη προσθέτοντας: «Είναι πάρα πολύ ταιριαστό ζευγάρι».

Δείτε τι απάντησε η Έλλη Κοκκίνου για τις φήμες σχετικά με το χωρισμό της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top