Τα γενέθλια του Τοm Hanks στην Αντίπαρο 

Με λαϊκά τραγούδια και καταδύσεις έκλεισε τα 62

Η Ελλάδα «μαγνητίζει» τους διάσημους. Ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να απολαύσουν τη φιλοξενία και τα κρυστάλλινα νερά της χώρας μας 

Η εκρηκτική Gigi Hadid δαμάζει τα κύματα στη Μύκονο

Φορώντας μαύρο μπικίνι και τον κατάλληλο εξοπλισμό το διάσημο τοπ μόντελ συμβουλεύεται τον δάσκαλο και ετοιμάζεται να ανοιχτεί στο πέλαγος.

Όχι μόνο τα καταφέρνει, αλλά κλέβει και τις εντυπώσεις με το στυλ και τις ικανότητες της. Είναι συνηθισμένη στις φωτογραφήσεις στη θάλασσα.  Όπως και η σέξι Emily Ratajkowski που γεμίζει τα social media με αποκαλυπτικές εικόνες από το ταξίδι της στο νησί των ανέμων.

Kimberley Garner: Διαφημίζει τα νέα μαγιό της και την Ελλάδα

Σε άλλο beach bar της Μυκόνου η τηλεπερσόνα Kimberley Garner φωτογραφίζεται με λευκό μπόχο μπικίνι. Διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τη νέα της συλλογή με μαγιό. Τα βράδια πηγαίνει για ασταμακαρονάδα. 

Τα γενέθλια του Τοm Hanks στην Αντίπαρο 

Με λαϊκά τραγούδια και καταδύσεις στην αγαπημένη του, Αντίπαρο γιορτάζει τα 62α γενέθλια του Tom Hanks. Ο "ναυαγός" της καρδιάς μας εθεάθη σε βράχια με την σύζυγο του. Δεν υπήρχαν μπράβοι, μόνο καλή διάθεση.

Όταν επέστρεψαν στο πολυτελές γιοτ η Rita Wilson του ευχήθηκε και μέσω Instagram «Έχεις χαρίσει τόσο φως στον κόσμο όχι μόνο σε μένα αλλά και στην οικογένεια μας μέσα από τις ιστορίες που λες. Σε αγαπάμε. Χρόνια Πολλά…»

Με ένα όσκαρ ακόμη! 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top