Εκτός ελέγχου ο Johnny Depp: Έριξε μπουνιά σε παραγωγό

Και τώρα έρχεται αντιμέτωπος (ξανά) με τον νόμο

Έχει έντονο… ταμπεραμέντο. Κι αυτό το έχει αποδείξει (και πληρώσει – μεταφορικά και κυριολεκτικά – πολλάκις). Ο λόγος για τον Johnny Depp που έβαλε ακόμα μια εμπλοκή με τον νόμο στο βιογραφικό του.

Αυτή την φορά, ο αστέρας κατηγορείται ότι έριξε μπουνιά σε άντρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ταινίας την περασμένη χρονιά.

Στη μήνυση που έχει κατατεθεί, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Los Angeles, ο Gregg “Rocky” Brooks αναφέρει ότι δούλευε ως παραγωγός σε μια από τις ταινίες του Depp μέσα στο 2017. Κάποια στιγμή κι ευρισκόμενοι σε γύρισμα στο Barclay Hotel στο Los Angeles τα πράγματα… εκτροχιάστηκαν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα δικαστικά έγγραφα, τους είχε δοθεί το «ελεύθερο» να κάνουν γυρίσματα στο εξωτερικό μέρος του ξενοδοχείου μέχρι τις 7 το απόγευμα, ενώ στο εσωτερικό του μέχρι τις 10 το βράδυ. Ωστόσο, πήραν «παράταση» και στις 10:50 μμ τους ζητήθηκε να είναι η τελευταία εξωτερική λήψη αυτή που θα κάνουν.

Ο Brooks λέει ότι ήταν εκείνος που έπρεπε να επικοινωνήσει το αίτημα αυτό της ξενοδοχειακής μονάδας στον Depp, αλλά θέλησε να έχει μαζί του αστυνομικό γιατί ήξερε ότι όταν το ακούσει ο ηθοποιός «μπορεί να εκνευριστεί».

Προτού, όμως, προλάβει να πάρει τη βοήθεια αξιωματικού, η μήνυση του Brooks λέει ότι ο Depp άρχισε να επιτίθεται στον ενάγοντα, φωνάζοντας θυμωμένα «Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Δεν έχεις δικαίωμα να μου πεις τι να κάνω!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top