H νεόνυμφη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου "εμφανίστηκε" στο Instagram

Τι "ανέβασε" μετά τον γάμο της με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο

φωτογραφίες, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γάμος

Tο Σάββατο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον πλαστικό χειρουργό στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι σε μια τελετή... παραμυθένια.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο, η πρώην παίκτρια του My style rocks έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους βρέθηκαν στην τελετή.

«Just Married! Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους χθες στον γάμο μας και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για εμάς μοναδική!!!! Ευχαριστούμε επίσης για τις ευχές και την αγάπη που έχουμε πάρει αυτές τις μέρες απ’ όλο τον κόσμο!!! Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπημένους μας κουμπάρους! Εύχομαι κάθε ευτυχία και χαρά σε όλους!!!!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 

✨ Just Married ✨ Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους χθες στον γάμο μας και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για εμάς μοναδική!!!! Ευχαριστούμε επίσης για τις ευχές και την αγάπη που έχουμε πάρει αυτές τις μέρες απ’ όλο τον κόσμο!!! Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπημένους μας κουμπάρους!Την @annaveneti_av @annaveneti που δημιούργησε τα δυο υπέροχα νυφικά μου,τον @iliaslife και την @elenamakro για την αγάπη και την στήριξη τους!!!! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μας: @ktima_lechevalier ,@flowers.efthimiou, @wedding_scene @bouloubasisv , @vakroza και @papadogamvros για τον στολισμό,τις φωτογραφίες, την επιμέλεια των μαλλιών και του μακιγιαζ μου και το κοστούμι του Αριστομένη!!! Εύχομαι καθε ευτυχία και χαρά σε όλους!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top