Διάσημοι αστέρες του Hollywood κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Οι stars κάνουν διάσημη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο

Το Hollywood ψηφίζει Ελλάδα! Διάσημοι αστέρες κάνουν διακοπές στα νησιά μας, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας.

Στην Αντίπαρο ξεπερνάει το διαζύγιο η Nia Vardalos

Η γλυκιά «Τούλα» από το γάμος αλά ελληνικά χωρίζει μετά από 25 χρόνια γάμου από τον ηθοποιό Ian Gomez, αλλά δεν λυγίζει. Με καπέλο, μάξι φόρεμα και την 11χρονη κόρη της χαλαρώνει στις Κυκλάδες.

Tom Hanks και Rita Wilson την έχουν κάνει να λατρεύει το νησί. Διασκεδάζουν παραδοσιακά σε κάθε ευκαιρία 
Στην Αντίπαρο ο Matthew McConaughey, στη Σαντορίνη ο κολλητός του Woody Harelson.

Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα στην αυλή γνωστού beach bar του νησιού, ο Woody Harelson πήγε για γιόγκα στη Σαντορίνη. Πίνοντας ελληνικό κρασί ο πασίγνωστος ηθοποιός αποθεώνει τη χώρα μας:  "Αγαπημένε Θεέ, αγαπώ την Ελλάδα", έγραψε στο Instagram. 

Ο εφιάλτης του Richard Gere στη Μήλο 

Άλλο ένα θρίλερ μετά το «Δείπνο» για τον Richard Gere.  Ήρθε στη Μήλο για διακοπές. Τα σχέδια άλλαξαν όταν σύμφωνα με το wifinews.gr κάποιος από την παρέα έπαθε επιληπτική κρίση. Γιατρός του νησιού τους γλίτωσε από τα χειρότερα, έφυγαν όμως για άγνωστο προορισμό.

Νέο βίντεο κόλαση με την Emily Ratajkowski στη Μύκονο

Με ψάθινο καπέλο, πουά αποκαλυπτικό μαγιό, φιδίσιο κορμί και....  τσαντάκι η Emily Ratajkowski βγαίνει από την καμπάνα της στη Μύκονο. Μοιράζει αγκαλιές, φιλιά και πλάνα μοναδικά. Το νέο καυτό βίντεο από το ταξίδι της στο νησί των ανέμων με τη Gifi Hadid κάνει τον γύρο του κόσμου 

Στη Μύκονο η Lindsay Lohan με την κόρη του Τrump, Τiffany

Δεύτερο σπίτι έχει κάνει τη Μύκονο η Lindsay Lohan. Εκεί κάνει βουτιές και μπίζνες. Άνοιξε το δικό της κλαμπ, ετοιμάζεται να γυρίσει reality και να υποδεχτεί την κόρη του Τrump, Tiffany.  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top