Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Η ανάρτησή του στο Facebook

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει θα τον κρατήσει μακριά από τις θεατρικές του υποχρεώσεις, και συγκεκριμένα από την παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη.

Μέσα από την ανάρτηση του στα social media το περασμένο Σάββατο έγινε γνωστή η περιπέτεια που περνάει, ενώ φίλοι, συνάδελφοι αλλά και οι followers τους έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά.

Μέσα από νέα του ανάρτηση, ο Πυγμαλίων εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάποια κακή ασθένεια ή για ένα μη αναστρέψιμο πρόβλημα.

«Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το θέμα ξέφυγε λίγο και κάποιοι γράφουν πολύ περίεργα πράγματα δεν έχω κάτι που δεν Ξεπερνιέται ούτε κάτι που δεν ελέγχεται … θεωρώ σωστό απλά να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και να ενημερώσω τους φίλους ότι δεν θα είμαι παρών γιατί πρέπει να με προσέξω…. για μένα είναι σοβαρό γιατί δεν έχει μου έχει ξανατύχει, αλλά με λίγα λόγια δεν είναι κάτι τόσο κακό όσο κάποιοι σκέφτονται…. απλά χρειάζεται ο χρόνος που θα ήμουν στην περιοδεία να δοθεί στην κατάλληλη αντιμετώπιση όπως έγραψα και πριν, για να είμαι καλά για μετά ….και πάλι ευχαριστώ για τις σκέψεις και τις ευχές να είσαστε όλοι καλά», έγραψε ο ηθοποιός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top