Η Adele είναι η πλουσιότερη τραγουδίστρια κάτω των 30

Η περιουσία της ξεπερνά τα 24 εκατ. ευρώ

Δημιούργησε ένα από τα πιο επιτυχημένα σε πωλήσεις albums και τον τελευταίο χρόνο δεν έχει σταματήσει να δέχεται βραβεία. Η Adele, μόλις στα 23 της έχει καταφέρει να αποκτήσει μια περιουσία που ξεπερνά τα 24 εκατ. ευρώ και η οποία αυξήθηκε κατά 17 εκατ. ευρώ μόλις σε 12 μήνες.

Η Adele βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας των πλούσιων νεαρών καλλιτεχνών της Βρετανίας που καταρτίζουν κάθε χρόνο οι Sunday Times, έχοντας κυκλοφορήσει μόλις το δεύτερο album της.

Και φυσικά δεν είναι η μοναδική νεαρή τραγουδίστρια που βγάζει εκατομμύρια. Στη λίστα των Sunday Times βρίσκεται και η πρώην συμμαθήτριά της Jessie J, με την περιουσία της να αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ.

Στη δεύτερη θέση, μετά την Adele βρίσκεται η Leona Lewis με την περιουσία της να αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ περίπου, όπως και της Cheryl Cole.

Τον περασμένο Απρίλιο η περιουσία της Adele υπολογίζεται ότι έφτανε τα 7 εκατ. ευρώ και αυξήθηκε κατακόρυφα μετά και από την επιτυχία του album της «21», που πούλησε 20 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.

Ο Daniel Radcliffe αναδείχθηκε ο πιο πλούσιος νεαρός ηθοποιός της Βρετανίας με περιουσία που αγγίζει τα 65 εκατ. ευρώ, ενώ στη λίστα των ηθοποιών συναντήσαμε το όνομα του Robert Pattinson, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα 48 εκατ. ευρώ και της Keira Knightley με περιουσία ύψους 36 εκατ. ευρώ.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top