Από πλανητάρχης… παραγωγός στο Netflix ο Obama

Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών χρόνων με το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο

Από πλανητάρχης… παραγωγός στο Netflix ο Obama

Είναι επίσημο! Το ζεύγος Obama έβαλε ήδη πλώρη για το Netflix.

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, ο πρώην πλανητάρχης υπέγραψε συμβόλαιο πολλών χρόνων με το Netflix, στο οποίο θα κάνει παραγωγές σε ταινίες και σειρές.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τόσο σεναριογραφημένες, όσο και νέες σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ και πολλά ακόμα. Κι όλα αυτά θα φέρουν την υπογραφή της Higher Ground Productions.

"Μια από τις απλές χαρές της θητείας μας στη δημόσια διοίκηση ήταν να συναντήσουμε τόσους πολλούς συναρπαστικούς ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και να τους βοηθήσουμε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με το ευρύτερο κοινό", δήλωσε ο πρώην Πρόεδρος. "Γι 'αυτό, η Michelle και εγώ είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Netflix - ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε και να αναδείξουμε τις ταλαντούχες, εμπνευσμένες, δημιουργικές φωνές που μπορούν να προωθήσουν μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και κατανόηση μεταξύ των λαών και να τους βοηθήσουν να μοιραστούν τις ιστορίες τους με ολόκληρο τον κόσμο».

Ο Ομπάμα έχει ήδη κάνει το πέρασμά του από το Netflix στο “My Next Guest Needs No Introduction με τον David Letterman».

Ο προϊστάμενος της Netflix, Ted Sarandos, δήλωσε ότι οι Obama "είναι μοναδικά τοποθετημένοι για να ανακαλύψουν και να αναδείξουν ιστορίες ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά στις κοινότητές τους και προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο". Σε έκθεση της η New York Times τον Μάρτιο ανέφερε ότι στα σχέδια του Ομπάμα δεν είναι να αντιταχθεί στον Προέδρο Donald Trump ή στους συντηρητικούς. Αντ 'αυτού, θα επικεντρωθεί στο εμπνευσμένο περιεχόμενο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top