Μετά τον πατέρα και η αδελφή της Meghan Markle στο νοσοκομείο

Οι πρώτες εικόνες από την πρόβα γάμου του πρίγκιπα Harry και της Αμερικανίδας ηθοποιού

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες εικόνες  από την πρόβα γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Το ένα… κακό μετά το άλλο συμβαίνει στην οικογένεια της Meghan Markle λίγο πριν ντυθεί νυφούλα!

Μετά τον πατέρα της 36χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού, ο οποίος, δεν θα παρευρεθεί στον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry καθώς έπαθε καρδιακή προσβολή, η αδελφή της, Samantha, είχε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο!

Το ατύχημα συνέβη στη Φλόριντα μετά από καταδίωξη από… παπαράτσι.

Η ετεροθαλής αδελφή της Meghan Markle Samantha, η οποία έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο,  επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύντροφός της, Mark, όταν ένας παπαράτσι πέρασε ξαφνικά από μπροστά τους. Ο Mark για να τον αποφύγει, έκανε αμέσως αριστερά και χτύπησε σε μία τσιμεντένια κολώνα.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε στο TMZ, η Samantha έχει σπάσει τον αστράγαλο και το γόνατό της!

Πάντως, το ατύχημα θυμίζει λίγο από… Diana. Σημειώνεται ότι η πριγκίπισσα έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο στο Παρίσι, όπου την «καταδίωκαν» παπαράτσι.

Εντωμεταξύ, στο κάστρο του Γουίνσδορ έγινε πρόβα για τον βασιλικό γάμο, χωρίς βέβαια τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle,  με τα μέτρα ασφαλείας στους δρόμους του Λονδίνου να είναι δρακόντεια.

Ένοπλοι αστυνομικοί και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι παρακολουθούσαν τους δρόμους της βρετανικής πόλης ενώ οι τουρίστες παρακολουθούσαν εντυπωσιασμένοι το θέαμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top