Λάμπης Λιβιεράτος: Μετά από την περιπέτεια, απομάκρυνα φίλους για το καλό μου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Για την Νεφέλη και την Δανάη, τις δύο του κόρες, αλλά και τη μάχη που έδωσε (και βγήκε νικητής) με την κατάθλιψη μίλησε στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη ο Λάμπης Λιβιεράτος.

"Ήταν ευχάριστο που κάποια στιγμή τα παιδιά μου μεγάλωσαν και μπορέσαμε πια και επικοινωνήσαμε περισσότερο νοητικά και όχι μέσα από το παιχνίδι. Από το σπίτι έλειψα για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, για ενάμιση με δύο χρόνια. Είχαμε όμως τακτικά επικοινωνία, μιλάγαμε στο τηλέφωνο. Όταν γύρισα στην Ελλάδα πια… έγιναν κάποιες πολύ ωραίες συζητήσεις και άκουσα κάποια πολύ ωραία λόγια από τα παιδιά μου που έκαναν κι εμένα καλό. Δεν ήξερα ακριβώς τι νιώθουν για μένα και ήθελα να ακούσω από τα ίδια μου τα παιδιά τι νιώθουν", είπε ο τραγουδιστής καθισμένος στον καναπέ του Dot.

Όσο για τον αγώνα που έδωσε με την κατάθλιψη; Μιλώντας με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο εξομολογήθηκε: "Ένιωθα ένα σκοτάδι. Δεν έχεις τη δύναμη, το κουράγιο, τη θέληση. Υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν και έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο και τα παιδιά μου. Μετά από αυτήν την περιπέτεια απομάκρυνα κι εγώ φίλους από τη ζωή μου για το καλό μου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top