Γνωστή ηθοποιός είχε τροχαίο: «Τύχη ή ευχή Θεού… Ζω!»

Η ανάρτηση της στο Instagram

Αγαπημένη ηθοποιός είχε τροχαίο: «Τύχη ή ευχή Θεού… Ζω!»

Την γνωρίσαμε μέσα από την αγαπημένη σειρά Μπρούσκο και το κοινό την αγάπησε. Ο λόγος για την Χριστιάνα Θεοδώρου, που όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που "ανέβασε" το αυτοκίνητό της έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές από το τροχαίο που έγινε σε δρόμο της Κύπρου.

«Τύχη ή ευχή Θεού… ΖΩ!! Και ο μόνος λόγος που βάζω την δική μου “ατυχία” είναι γιατί ο λόγος που δεν έπαθα κάτι είναι γιατί δεν έτρεχα… Η ταχύτητα όντως σκοτώνει… και δεν χρειάζεται να το ζήσεις για να προσέξεις… πες το Τύχη, ευχή Θεού, διαίσθηση, διορατικότητα… “Έτυχε” εκείνη τη δεδομένη στιγμή να είμαι απόλυτα προσεχτική… Ίσως επειδή το αμάξι το αγόρασα πριν 1 βδομάδα… μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή… γι’ αυτό σου λέω… ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!», ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την ανάρτησή της.

 

 

Τύχη ή ευχή Θεού... ΖΩ!! Και ο μόνος λόγος που βάζω την δική μου "ατυχία" είναι γιατί ο λόγος που δεν έπαθα κάτι είναι γιατί δεν έτρεχα... Η ταχύτητα όντως σκοτώνει... και δεν χρειάζεται να το ζήσεις για να προσέξεις... πες το Τύχη, ευχή Θεού, διαίσθηση, διορατικότητα... "Έτυχε" εκείνη τη δεδομένη στιγμή να είμαι απόλυτα προσεχτική...Ίσως επειδή το αμάξι το αγόρασα πριν 1 βδομάδα... μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερή... γι'αυτό σου λέω... ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!! #mynewcar #iamalive

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀➰Christiana Theodorou®➰ (@christianathe) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top