Ποιό ζευγάρι της showbiz έβγαλε 53 εκατομμύρια ευρώ;

Οικονομική κρίση σου λέει μετά...

Ποιό ζευγάρι της showbiz έβγαλε 53 εκατομμύρια ευρώ;

Μπορεί οι περισσότεροι να μετράμε μέχρι το τελευταίο ευρώ, όμως, στην showbiz κάποιοι δεν ξέρουν τι να τα κάνουν... Τα ηνία κρατά ένα πασίγνωστο ζευγάρι, που αυτή τη χρονιά έβαλε στις τσέπες του σχεδόν 53 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με την λίστα του περιοδικού «Forbes» με τα πιο κερδοφόρα ζευγάρια του 2011, τα περισσότερα μηδενικά στον τραπεζικό τους λογαριασμό μετρούν η Βραζιλιάνα καλλονή Gisele και ο καλός της Tom Brandy, που έβγαλαν 52,79 εκατομμύρια! Μην το ρωτάτε... η καλλονή έφερε τα περισσότερα στο σπίτι.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε ένα μουσικό ζευγάρι, την Beyonce και τον Jay - Z, που από τον Μάιο του 2010 μέχρι τον φετινό Μάιο είχαν έσοδα 31,18 εκατομμύρια ευρώ. «Χρυσάφι» πήρε η ντίβα της R&B από τα συμβόλαιά της με διάφορες εταιρείες -όπως οι L’ Oreal, DirecTV και General Mills- ενώ ο ράπερ έβγαλε τα περισσότερα χρήματα από την διοργάνωση eventsμε την Live Nation και τις μετοχές του στην ομάδα New Jersey Nets.

Το πιο «καυτό» ζευγάρι του Hollywood -οι Brangelina ντε- έβγαλαν περί τα 34,7 εκατομμύρια ευρώ, με την Angelina να συνεισφέρει 10 εκατομμύρια παραπάνω από τον Brad, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τους Beckhams, με 31,28 εκατομμύρια. Φυσικά, ο David κονόμησε τα περισσότερα, αλλά η Victoria γέννησε την κόρη οπότε... πάτσι!

Στην πέμπτη θέση έρχεται η μεγάλη έκπληξη, καθώς εκεί φιγουράρουν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart. Τι κι αν δεν μένουν κάτω από την ίδια στέγη; Ζευγάρι είναι τα παιδιά και μαζί έβγαλαν 27,8 εκατομμύρια ευρώ! Είδες ��ι κάνει το lovestoryανθρώπου με βαμπίρ; Και που να δεις τι έχει να γίνει μόλις προβληθεί το τελευταίο μέρος του «Twilight»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top