Δείτε τις τελευταίες βουτιές της Μενεγάκη στην Άνδρο

Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τα μπάνια της στα Άχλα

Δείτε τις τελευταίες βουτιές της Μενεγάκη στην Άνδρο

Δουλειές στο ξενοδοχείο ο Ματέο; Μπάνιο η Ελένη! Όχι που θα κάτσει να σκάσει η παρουσιάστρια, που κάνει τις τελευταίες της βουτιές στα Άχλα της Άνδρου πριν επιστρέψει στο κλεινόν άστυ για να την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Αφού «αλώνισε» στο Ιόνιο, το ζεύγος κατέληξε στο αγαπημένο του μέρος, στην Άνδρο δηλαδή. Ο Μαθιός έχει να τακτοποιήσει κάποιες δουλίτσες στις επιχειρήσεις βλέπεις και η Ελένη να τελειοποιήσει το μαύρισμα ενόψει του τηλεοπτικού της comeback, που αναμένεται στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο φωτογραφικό φακός του περιοδικού «Ok!» απαθανάτισε (για ακόμα μία φορά) το Λενιώ στα Άχλα και, όπως βλέπουμε, είναι πιο σφριγηλή από ποτέ! Με μπικινάκι λευκό και με την φωτογραφική μηχανή ανά χείρας «συνελήφθη» η παρουσιάστρια...

«Δεν θα επέτρεπα να αδυνατίσω την Ελένη και να φαίνεται ένας άλλος άνθρωπος... το να αφαιρέσεις λίγο κυτταρίτιδα δεν είναι κακό», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο διευθυντής του περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης και τα σχόλια... δικά σας!

Από το πλευρό της Ελένης στην παραλία έλειπε ο Ματέο, μιας και το ξενοδοχείο του στα Άχλα είναι πια από τους must προορισμούς της Άνδρου.

Η παρουσιάστρια, πάντως, δεν βοηθάει στις δουλειές, κάτι που βέβαια έκανε τον χειμώνα, οπότε και η τουριστική μονάδα του επιχειρηματία επεκτάθηκε. Μα είναι η Μενεγάκη για σοβάδες και μπετά; Jamais!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top