Οικονομόπουλος - Αραβανή στις Μαλδίβες: Η πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές τους

Δείτε την ανάρτηση -Νέα ενημέρωση 18:18

Οικονομόπουλος - Αραβανή στις Μαλδίβες:Η πρώτη φωτογραφία

Πάσχα μακριά από την Ελλάδα θα περάσουν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή. Το νέο ζευγάρι περνάει τις πρώτες του κοινές διακοπές στις εξωτικές Μαλδίβες και όπως φάνηκε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του τραγουδιστή έχουν ήδη αρχίσει να εξερευνούν τις παραλίες.

Οι δυο τους έχουν πατήσει το πόδι τους στο τροπικό μέρος από την Δευτέρα, ενώ το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι τους.

«Οι στιγμές είναι αυτές που τελικά κάνουν πιο όμορφη την ζωή μας…», ήταν η λεζάντα της ανάρτησής του στην οποία είναι μόνος κι όχι με την εδώ και περίπου τέσσερις μήνες σύντροφό του.

Mετά το post του Νίκου Οικονομόπουλου από τις ξωτικές Μαλδίβες που έχει πάει με την Ευαγγελία Αραβανή, ήρθε και η ανάρτηση της παρουσιάστριας του Dancing With The Stars στο Instagram!  H Ευαγγελία, ανέβασε φωτογραφία στην οποία φορά ένα σέξι μπικίνι...

"Η πιο ευτυχισμένη γυναίκα, που χαίρεται σαν μικρό παιδί", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, εκφράζοντας έτσι πόσο ερωτευμένη είναι αλλά πόσο χαρούμενη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top