Ελένη Φουρέιρα: «Τρία χρόνια έστελνα τραγούδια στην ΕΡΤ και…»

Όσα δήλωσε σε συνέντευξή της

Ελένη Φουρέιρα: Τρία χρόνια έστελνα τραγούδια στην ΕΡΤ

Για τη συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, όπου και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο κι όχι την Ελλάδα, αλλά και τις προηγούμενες προσπάθειες που έκανε για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό και τις απαντήσεις που έπαιρνε από την ΕΡΤ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Φουρέιρα.

«Έχω δέκα χρόνια στη δισκογραφία. Δεν πάω να γίνω γνωστή από τη Eurovision στην Ελλάδα και την Κύπρο. Απλώς είναι μια εμπειρία που ήθελα πάρα πολύ να ζήσω. Είμαι γεννημένη για να αποκτώ μεγάλες εμπειρίες στη ζωή μου. Γι’ αυτό και τα τελευταία τρία χρόνια έστελνα τη δική μου πρόταση στην ΕΡΤ με κάποια τραγούδια, που μετά τα κυκλοφόρησα ως προσωπικά μου singles και έγιναν νούμερο ένα. Δεν ήθελε η ΕΡΤ! Μας έλεγαν οι άνθρωποι ότι ήθελαν ελληνικούς στίχους, μπαλάντες, άλλα πράγματα από αυτά που κάνω εγώ», δήλωσε στο Down Town Κύπρου περίπου ένα μήνα πριν ανέβει στη σκηνή του φετινού διαγωνισμού.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι προτού ξεκινήσουν οι επαφές της με την Μεγαλόνησο, είχε κάνει κρούση για ακόμα μια χρονιά στο κρατικό κανάλι, αλλά απορρίφθηκε ξανά: «έκανα πρόταση και φέτος, και μου είπαν το ίδιο πράγμα. Αποφάσισα λοιπόν ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσω. Είπα στον εαυτό μου “δεν πειράζει, δεν θα γίνει ποτέ, πάρ’ το χαμπάρι”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top