Τι συμβαίνει με την υγεία του Κ. Βουτσά;

Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια που πέρασε

Τι συμβαίνει με την υγεία του Κ. Βουτσά;

Με το γνωστό, ανατρεπτικό του χιούμορ ο Κ. Βουτσάς επέστρεψε στα… καθήκοντά του, αφού πριν λίγες μέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο γνωστός ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τη «Λυσιστράτη» ένιωσε μια αδιαθεσία και οι συνεργάτες του τον μετέφεραν εσπευσμένα στον «Κυανό Σταυρό» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την Espresso, η κατάσταση του γνωστού ηθοποιού ήταν εξαιρετικά σοβαρή και στο παρά πέντε γλίτωσε τα χειρότερα. Οι γιατροί διέγνωσαν αιμάτωμα στο κεφάλι και τον υπέβαλλαν σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, η οποία πήγε πάρα πολύ καλά.

Σύμφωνα με τους γιατρούς του, το αιμάτωμα προκλήθηκε από την αμέλεια του Κ. Βουτσά να παίρνει το αντιπηκτικό του χάπι, αφού είναι γνωστό ότι χρόνια τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο ίδιος πάντως παραμένει αισιόδοξος και με το χιούμορ που τον έχει ξεχωρίσει.

«Κοντράρισε η καρδιά και το μυαλό, αλλά τελικά ήρθαν ισοπαλία», είχε δηλώσει τηλεφωνικά σε τηλεοπτική εκπομπή, λίγο μετά την εγχείριση, ενώ δεν είναι διατεθειμένος να το βάλει κάτω.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν έχω καθόλου πρόβλημα. Γιατί από τη διάθεση και την αισιοδοξία μου γίνομαι πάντα καλύτερα», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Μάλιστα για το χειμώνα έχει ήδη προγραμματίσει τη νέα του δουλειά. Θα πρωταγωνιστήσει στο θέατρο Ήβη, στο έργο της Δ. Παπαδοπούλου, «Ο παππούς έχει πίεση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top