Ρ. Τουτουνζή: μιλά για τα «τρίτα πρόσωπα» στις σχέσεις της

Τι λέει για το γάμο και τη μητρότητα;

Ρ. Τουτουνζή: μιλά για τα «τρίτα πρόσωπα» στις σχέσεις της

Μπορεί να τη βλέπετε κάθε φορά που εμφανίζεται με το χαμόγελο στα χείλη, η Ρέα Τουτουνζή όμως κάθε άλλο παρά ωραία έχει περάσει στα προσωπικά της«έχω δει πολλές τρίτες γυναίκες μέσα στη σχέση μου. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πόσο άσχημα έχω περάσει» λέει το μοντέλο στο περιοδικό « People».

Τέτοιο «δράμα» έχει ζήσει η Ρέα. Και σα να μη της έφταναν τα «τρίτα πρόσωπα», έχει ζήσει και άλλα ευτράπελα στον ερωτικό τομέα:«μου έχουν τύχει και άντρες υπερβολικά κτητικοί. Ένας δεν με άφηνε ούτε να κινηθώ. Μου απαγόρευε να πηγαίνω σε μέρη που είχα πολλούς φίλους επειδή ζήλευε» θυμάται η Ρέα.

Μετά από όλα αυτά, λογικό είναι να μη θέλει να παντρευτεί όπως λέει στη συνέντευξή της. Ούτως ή άλλως το μητρικό της καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει ακόμα «δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ξετρελαθούν από τη χαρά τους όταν θα δουν ένα παιδάκι στο δρόμο» επισημαίνει και συμπληρώνει « δεν είμαστε άλλωστε φτιαγμένες όλες οι γυναίκες γι ‘ αυτό» ολοκληρώνει.

Εξοργισμένη δεν είναι η Ρέα μόνο από τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της αλλά και με όσους απαξιώνουν τα μοντέλα λέγοντας πως δεν έχουν θέση πουθενά: «στενοχωριέμαι όταν ακούω ανθρώπους που διαθέτουν μόρφωση και επίπεδο να απαξιώνουν τα μοντέλα. Με συγκλονίζει που είναι τόσο στενόμυαλοι» επισημαίνει και συμπληρώνει:«εξάλλου αν δεν είσαι καλός σ’ αυτό που αναλαμβάνεις, ο χώρος σε πετά έξω μόνος του» ξεκαθαρίζει η Ρέα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top